“Vai nu viņa nav dzīva, vai arī viņa nebija slima”: kas zināms par aktrisi Zavorotņuku, kas cīnās ar audzēju

Aktieris Boriss Smoļkins novēlēja zvaigznei veselību un aicināja viņas fanus lūgties, lai aktrise pēc iespējas ātrāk spētu tikt vaļā no grūtībām. Zvaigznes radinieki pagaidām nav komentējuši aktrises stāvokli. Interesantākais ir tas, ka agrāk viesmīlīgajā mājā tagad netiek ielaisti pat tuvi draugi.

Dziedātāja Viktorija Pjēra Marija ar nožēlu atzīmēja, ka viņa dzīvo no baumām un spekulācijām un nezina, kas notiek pie viņas draugiem, un tas viņu ļoti sarūgtina.

“Es no satraukuma jau esmu izdomājusi visu ko. Es jau pat šaubos, vai Anastasija ir dzīva? Kur viņa ir? Kas ar viņu ir noticis?”, – neapmierinoši norādīja māksliniece.

Tāds pats viedoklis ir arī producentei Lesjai Sazikinai. Internetā klīst baumas, ka aktrise nesen izrakstīta no Izraēlas klīnikas Maskavā, kur viņai tika veikta onkoloģiskā terapija. Tomēr kopš 2019. gada neviens nav redzējis nevienu aktrises fotogrāfiju, kas nevar neradīt satraukumu.

 

“Vai esat redzējuši kādu attēlu? Fotogrāfijas vai video no izrakstīšanās? Nē. Mēs neko neesam redzējuši. Te ir viens stāsts: vai nu viņa tiešām nav dzīva, vai arī viņa nemaz nebija slima un dzīvo kaut kur ārzemēs,” aizdomīgi pauda Sazikina.

Pašā klīnikā, kur ar unikālu metodi ārstē smadzeņu vēzi, informāciju par Zavorotņuku neapstiprināja, bet arī nenoliedza. Ārsti ir pārliecināti, ka tagad medicīna ir pietiekami attīstīta, lai smagie pacienti ar šo vēža formu dzīvotu ilgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Lasi arī: “Nauda plūdīs bezjēgā!” Šīm zīmēm 2023. gada Decembrī pilnībā izdosies kļūt ļoti Bagātiem

Lasi arī: Internetā noplūdušas fotogrāfijas no Pugačovas privātā arhīva! Pugačova gan izsakās : “Lai jau cilvēki redz!”

Producente Sazikina sarunā ar Centrālās televīzijas raidījumu “Pietiek baumu!” atgādināja, ka pirms pēdējās grūtniecības runāja par Zavorotņukas problēmām laulībā ar Pjotru Černiševu. Taču, ja tādas arī bija, tad tās pazuda, kad zvaigzne dzemdēja.

 

Leave a Comment