Vai nezināt, kā lūgt piedošanu tiem, kas aizgājuši mūžībā? To nav grūti izdarīt un to ir obligāti jādara!

Kāds ir pareizais veids, kā lūgt piedošanu aizgājējiem?

Šeit visdrīzāk ir atkarīgs no jums pašiem. Jums ir jānosaka, kur jūs vislabāk jutīsiet saikni ar cilvēku, kurš ir atstājis šo zemi. Kādam tas būs mirušā kaps. Citam tā būs pastaigas vieta vai kafejnīca, kur jūs bieži bijāt kopā ar šo cilvēku. Un trešajam ideāli apstākļi būs baznīca vai jūsu pašu balkons nakts klusumā.

Nu un tagad vissvarīgākais nosacījums, kas jāizpilda, lai jūsu piedošanas lūgums tiktu ne tikai uzklausīts, bet arī pieņemts. Tā, protams, ir sirsnība.

Ja jūs atvainojaties sirsnīgi, no visas sirds, patiesi nožēlojot to, ko esat izdarījis vai ko neesat izdarījis, tikai tad atvainošanās tiks pieņemta.

Nav iespējams sagaidīt piedošanu, ja jūs to darāt tikai tāpēc, lai “atzīmētu ķeksīti”. Tāpēc es atkārtoju: sirsnība ir mūsu galvenā atslēga uz piedošanu.

 

Un pēc tam, kad esat to paveikuši, ir ļoti svarīgi pārtraukt sevis nosodīšanu. Kamēr jūs to nedarīsiet, jūs bezgalīgi grauzīs vainas apziņa.

Saprotiet vienu lietu: jūs nevarat atcelt to, kas jau ir noticis. Un pavadīt visu mūžu, atceroties šo brīdi, nav labākā stratēģija.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes būs laimīgas 2024. gada aprīļa pirmajā nedēļā, jo veiksme viņiem būs līdzās

Pietiek ar sirsnīgu nožēlu un piedošanas lūgšanu, lai pabeigtu šo nodaļu un pāršķirtu lappusi. Ticiet, ka tas būs daudz labāk gan jums, gan aizgājējiem.

 

Leave a Comment