Vai ”Lidls” no 15.novembra durvis vērs vaļā tikai cilvēkiem ar Covid-19 sertifikātiem?

Sākoties 15.novembrim Latvija iziet no ”lokdauna” režīma, tomēr paliek spēkā stingri noteikumi, kurus nāksies ievērot, tirdzniecības vietas ieskaitot. 

Cilvēki ir apmulsuši, jo vairs nesaprot vai veikals ”Lidl” vērs savas durvis tikai cilvēkiem ar Covid-19 sertifikātiem vai viss paliek spēkā kā līdz šim, ka ”Lidl” veikalus drīkst apmeklēt visi pircēji.

Cilvēki savos iespaidos dalās arī sociālajos tīklos. Piemēram, viens iedzīvotājs ir uztraucies, jo saprotot valdības lēmumu pieņēmis, ka ”Lidl” drīkstēs iepirkties klienti tikai izslimošanas vai Covid-19 sertifikātu. 

Tomēr kāds cits iedzīvotājs uzskata, ka ”Lidl” veikali nepārsniedz 1500 kvadrātmetrus, tādēļ tur drīkstēs iepirkties, gan vakcinēti, gan nevakcinēti klienti.

Lasi vēl: Tamāra Globa nosauc horoskopa zīmes, kuras dzimušas ”laimes un veiksmes krekliņā”

Kā informē Ekonomikas ministrija -no 15. novembra epidemioloģiski nedrošā vidē pircēji bez Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem tiks ielaisti, ja tirdzniecības telpas kopējā telpu platība būs lielāka par 1500 m2 un ja būs atsevišķa ieeja no ārtelpas.

Tā tad šādi klienti tiks ielaisti, piemēram, pārtikas veikalos (70% ir pārtikas preces), dzīvnieku barību veikalos, medicīnas preču veikalos (tajā skaitā arī veterinārās aptiekās)

COMMENTS

Leave a Comment