Vai atceries izteiksmīgo Reno Reinsu no seriāla “Renegāts?” Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Amerikāņu seriāls “Renegāts” bija ārkārtīgi populārs un aizraujošs gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ir pagājuši 27 gadi kopš pirmās šova epizodes iznākšanas. Izrāde tika filmēta no 1992. līdz 1997. gadam.

Ja skatījāties seriālu, jūs droši vien atceraties galveno aktieri Reno Reinsu, kura īstais vārds ir Lorenco Lamass. Viņš tika uztverts kā viens no tā laika skaistuma un vīrišķības ideāliem; sievietes ”kusa” viņu ieraugot, bet vīrieši gribēja līdzināties viņam.

Kopš bērnības Lorenco Lamass ir sapņojis kļūt par aktieri. Šodien turpinās viņa ilgā un veiksmīgā karjera. Aktierim šobrīd ir 60 gadu un viņš ir precējies ar savu piekto sievu Šonu Kreigu. Viņš ir bijis precējies piecas reizes savā dzīvē un šobrīd izbauda savu dzīvi kopā ar savu jaunāko sievu.

Lūk, video no pirmās seriāla sērijas: 

Aktieris ir arī sešu bērnu tēvs. Gadu gaitā aktiera seja ir ļoti mainījusies, taču viņa šarms ir palicis neskarts. Par to liecina fakts, ka viņam līdzās joprojām ir skaista sieviete. Viņš ir beidzis savu aktīvo karjeru šovbiznesā, kas ir interesanti.

Viņam ir apnicis gaidīt, kad atskanēs telefons, lai atkal varētu filmēties B kategorijas filmā, kā viņš pats saka. Tagad viņš ir helikoptera pilots un sniedz helikopteru ekskursijas pa Ņujorku.

Lorenso ļoti patīk savs tagadējais darbs. Viņš to uzskata kā nevis darbu, bet gan savu hobiju

Lūk, aktieris kopā ar savu skaisto meitu!

Lorenso joprojām ir dāmu magnēts un vīriešu piemērs

Lasi vēl: Diemžēl mūžībā devies izcils Latvijas ārsts: ”Skumji, bet viņš vairs nav starp mums”

Gadi iet, bet viņš savu šarmu tiešām nav pazaudējis. Ļoti izskatīgs arī 60 gados.

 

COMMENTS

Leave a Comment