“Uzticība ir izpostīta…” – pēc Keitas Midltones publiskās atzīšanās, kas pārsteidza visu pasauli, klajā nākuši vēl daži negaidīti fakti

 

Kā izrādījās, par viņas situāciju viņi uzzināja tikai tad, kad to uzzināja visa pārējā pasaules sabiedrība, raksta portāls “RadarOnline”.

Tas liecina par neatgriezenisko kaitējumu, ko viņi ir nodarījuši,” laikrakstam ” New York Post” sacīja kāds iekšējs avots. “Uzticība ir izpostīta, un karaliskā ģimene no viņiem distancējas.”

Foto – ekrānuzņēmums

Atklāsme par Midltones cīņu ar problēmām nāca klajā tieši tajā laikā, kad princis Harijs februāra sākumā bija devies īsā vizītē uz Londonu, lai atkal tiktos ar savu tēvu, karali Čārlzu III, monarha paša ve***ības problēmu dēļ.

Izpildi šo testu!

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

Karalis Čārlzs III jau iepriekš bija atklājis savu di***ozi, janvārī ār***šanos, kas izraisot bažas karaliskajā aprindās.

Prinča Harija īsā vizīte Klarensa namā, kas ilga tikai 45 minūtes, bija aizkustinošs brīdis ģimenes vidū.

 

Foto – ekrānuzņēmums

Bet Midltones paziņojuma laiks vēl vairāk saasināja jau tā saspringto situāciju karaliskajā ģimenē.

 

Saseksas hercogs un hercogiene pēc Midltones paziņojuma nāca klajā ar īsu atbalsta vēstījumu, izsakot laba vēlējumus.

Harija un Meganas vēstījums nāca klajā brīdi pēc tam, kad Keitas brālis Džeimss Midltons dalījās ar sirsnīgu ierakstu vietnē “Instagram”.

Lasi vēl: “Kārtējais karaliskās ģimenes triks?” – briti vairs netic, ka Keita Midltone uzturas Vindzoras pilī un apvaino monarhiju safabricētās ziņās

Džeimss dalījās ar mīļu fotoattēlu, kurā viņš redzams kopā ar savu vecāko māsu dažas stundas pēc tam, kad viņa publiski paziņoja par saviem sarežģījumiem.

Foto – ekrānuzņēmums

Džeimss pie ieraksta rakstīja: “Gadu gaitā mēs kopā esam kāpuši daudzos kalnos. Mēs kā ģimene kopā ar tevi uzkāpsim arī šajā.”

Leave a Comment