Tuvinieki nākuši klajā ar iepriekš noklusētu informāciju par tikko aizgājušo Anastasiju Zavortoņuku

Kā ziņo kanāls, aktrisei tika sniegta bezmaksas ār***ana privātā klīnikā. Viens no ār**em, kurš rūpējās par “Mana mīļā aukle” zvaigzni, atklāja, ka Zavorotņukas ģimene izmēģināja visas pieejamās ārs***nas metodes, lai cīnītos pret sma**ņu gliobl***omu. Šajā procesā aktrisei tika veikta divas ope**jas.

Papildus tradicionālajām metodēm ģimene pievērsās arī eksperimentālajām pieejām. Viņi izvēlējās pielāgotas va**as izveidi, kuras pamatā bija v**a šūnas, ar mērķi stimulēt imūnsistēmu uzbrukt aud**am. Ar šādu va**īnu cerēja uzlabot aktrises stāvokli un iespējams panākt pozitīvus rezultātus cīņā ar sli**u.

Zavorotņukas aud**ja š**as tika rūpīgi izpētītas Engelharda Molekulārās bioloģijas institūt, kur zinātnieki strādāja pie vī**su atrašanas, kas varētu efektīvi iznīcināt ļau**bīgo au**u. Šī pieeja sākotnēji radīja cerību staru, jo, pēc me**nas ekspertu viedokļa, tā sniedza pozitīvus rezultātus, kas ļāva Anastasijai ievērojami pagarināt savu dzīvi, neskatoties uz smago diag**zi.

Tomēr situācija dramatiski mainījās pirms sešiem mēnešiem, kad aktrises ves**ība sāka strauji pasliktināties, un viņa sāka zaudēt spēkus.

Pēdējās dzīves dienās Anastasija tika aprūpēta prestižā privātā klīnikā. Ā**ti, kuri par viņu rūpējās, izrādīja lielu cieņu un līdzjūtību pret aktrisi un viņas ģimeni, atsakoties pieņemt maksājumus par ārs***nu, tādējādi apliecinot savu cieņu un mīlestību pret viņu.

Kopumā, neskatoties uz visiem veiktajiem centieniem un ārs**anas metodēm, tostarp novatoriskajiem pētījumiem un īpašajiem risinājumiem, sli**ba galu galā guva virsroku. Zavorotņukas ģimene tomēr var lepoties ar to, ka tika darīts viss iespējamais, lai nodrošinātu viņas aprūpi un atbalstu, parādot, cik daudz mīlestības un cieņas viņi izrādīja Anastasijai visā šajā grūtajā cīņā.

Leave a Comment