Turki pērk 10 pudeles etiķa reizē: Nolēmu paprasīt kāpēc un uzzināju 5 Lietderīgas lietošanas metodes, Tagad daru to pašu

4. Noņemiet nogulsnes no ūdens filtra, lai saglabātu filtra efektivitāti un ūdens tīrību.

Filtri ir būtiski, lai attīrītu ūdeni no dažādiem mikroorganismiem un piemaisījumiem, bet tie paši var kļūt par iemeslu piesārņojumam. Veidojoties lipīgam pārklājumam, filtru krūzēs aktīvi vairojas kaitīgi mikroorganismi, kas padara ūdeni nekvalitatīvu patēriņam.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Pirms jauna filtra iegādes ir svarīgi nodrošināties, ka esošais filtrs ir pienācīgi attīrīts. Tā vietā, lai uzreiz ievietotu jaunu filtru, es iesaku vispirms rūpīgi iztīrīt filtra krūzi. Ja ir veidojies pelējums vai lipīgs pārklājums, ir nepieciešams to apstrādāt ar ūdeni un etiķi.

Ūdeni un etiķi sajauciet vienādos daudzumos, pēc tam ar šo maisījumu noslaukiet krūzes iekšpusi, pirms to noskalojat zem tekoša ūdens. Tikai pēc tam varat droši uzstādīt jaunu filtru un turpināt baudīt tīru un svaigu dzeramo ūdeni.

5. Galda etiķis priekš tīrām rokām

Galda etiķis ir brīnumaini vienkāršs risinājums, lai saglabātu tīrību un izvairītos no nepatīkamām ķīmiskām vielām uz ādas. Biešu griešana vienmēr rada sajūtu, ka rokas ir nokritušas sarkanā krāsā – pirms tam tiek notīrītas, bet pēc tam rūpīgi berzētas. Tas ir ne tikai nepatīkami, bet arī sarežģī rokām un nagiem.

Vienkārši samitriniet vates tamponu galda etiķī un noslaukiet plaukstas. Dodiet tamponam brīdi, lai etiķis varētu darboties, pirms tas izžūst uz ādas. Tad varam droselīgi sākt sagriezt sarkanos dārzeņus – šoreiz bez bažām, ka sula iesūcas ādā un paliek tur kā nelaipns pārsteigums.

Šī vienkāršā metode ne tikai palīdz saglabāt rokas tīras, bet arī ir noderīga, lai notīrītu virtuves galdu vai griezumu dēļa virsmu, uz kuras esam griezuši dārzeņus. Tā kā etiķis ir dabīgs antibakteriāls līdzeklis, tas tīra un dezinficē virsmas, nodrošinot ne tikai tīrību, bet arī drošību mūsu virtuvē.

Leave a Comment