“Tumšākā stunda ir pirms rītausmas” jeb 5 pazīmes, ka tu esi uz savu sapņu piepildījuma robežas

Cilvēki ir veidoti šādi: mēs visi izsakām vēlmes un gaidām to piepildījumu. Taču laiks iet, un gaidas labākajā gadījumā padodas vilšanās un sakramentālajai frāzei “pasaulē nav brīnumu”.

Sliktākajā gadījumā mēs iegūstam tieši pretēju rezultātu tam, kas bija paredzēts. Viņi sapņoja par algas paaugstināšanu, bet tika atlaisti, novēlēja “pasaku princi”, un sapņu vīrieša vietā liktenis šad un tad paslīd infantilās, savtīgās, šaurās domās. Kā var nepadoties?!

Bet vai atceries slaveno izteicienu “tumšākā stunda ir pirms rītausmas”? Visums nav tik naivs un nepārdomāts, lai uzreiz piepildītu mūsu vēlmes, nepārbaudot, cik patiesi esam savam sapnim un cik gatavi pieņemt tā materiālo iemiesojumu. Un periods, kad viss notiek pavisam savādāk, nekā sapņots, ir mūsu “utu pārbaudes” laiks.

Tāpēc Visums uzdod jautājumu: “Vai joprojām esat pārliecināts?” Un, ja, neskatoties uz neveiksmēm un nepatikšanām, atbilde joprojām ir “jā”, viss sāk mainīties it kā ar burvju mājienu. Pats svarīgākais šajā brīdī ir atvērt acis plašāk, lai nepalaistu garām signālus no Visuma, ka tas tevi ir dzirdējis. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka esat ar tiem saskārušies!

Nejaušības

Vai ar jums kādreiz ir gadījies tā: jūs domājāt par kādu filmu, ieslēdzāt televizoru, un pirmie titri tur peldēja?

Dzirdējām, kā auklīte uz rotaļu laukuma angļu guvernanšu garā lamāja 2 gadus vecu mazuli: “Gregorij, tu atkal sasmērējies smilšu kastē, ko teiks mamma?!” Situācija ir tik komiska, ka smaids ilgu laiku nepamet seju. Pēc dažām minūtēm jūs ieejat kafejnīcā vai veikalā, un uz viesmīļa/pārdevēja, kurš pienāca pie jums, žetons redzat vārdu Gregorijs. Es domāju, ka jūs pats sniegsiet daudz līdzīgu piemēru.

Un nav vajadzības runāt par identiskiem skaitļiem. Ja sāc pamanīt, ka ik pa brīdim tava acs pieķeras 12:12, tad 16:16 utt., zini, ka Visums dod signālu, ka cītīgi strādā, lai piepildītu tavu vēlmi.

Lasi vēl: No kā baidās lapsenes? Efektīvi veidi, kā tās atbaidīt bez izmaksām vai neērtībām

Atbalsts

Ne mazāk izteiksmīgas norādes ir saukļi uz afišu stabiem, žurnālos vai reklāmas bukletos, kas burtiski apžilbina acis.

Ieejiet iepirkšanās centrā, un pirmais no daudzajiem stendiem, kas piesaista jūsu uzmanību, ir L’Oreal ar slaveno “Tu esi to pelnījis”. Jūs atverat savu pastkastīti un pirmais, kas jūsu rokās ir nākamās bankas buklets, kas “piepilda mūsu vēlmes”. Jūs ieslēdzat televizoru, un tur Toyota uzstājīgi iesaka “vadīt savu sapni”.

 

Sapņi “rokās”

Daudzi no mums sapņus uztver kā zemapziņas spēles, nepiešķirot tiem lielu nozīmi. Bet, kad jūs dažādās variācijās redzat, ka jūsu vēlme ir piepildījusies – nekas vairāk kā sapņi “rokā”: zīme no Visuma, ka esat uz sava lolotā sapņa īstenošanas robežas.

Skeptiķi teiks: protams, ja visas jūsu domas ir piepildītas ar sarkanu mersedesu, jūs, visticamāk, sapnī neredzēsit dzeltenu kazaku. Bet kā tad reaģēsi uz to, ka papildus saviem sapņiem kāds tev pazīstams pēkšņi smaidot saka: “Zini, es šodien redzēju tevi sapnī braucam ar luksusa mersedesu”? It īpaši, ja domājat, ka viņš zina tikai par jūsu vēlmi iegādāties automašīnu, bet pat nezina, par kādu zīmolu jūs sapņojat! Tas tā 😊

Materializācija

Tie ir ne tikai jūsu izteiktas vēlmes attēli, kas jūs sāk vajāt visur: žurnālos, no TV ekrāniem un uzmācīgas reklāmas internetā. Lai gan arī tiem nevajadzētu atlaist.

Taču spilgtāka zīme ir tad, kad tava vēlme pilnīgi negaidīti materializējas no kāda tuva cilvēka: tu sapņo par savu māju, un pēkšņi dzīvokli nopērk draugs, kuram ir tāda pati nulle iespēja.

Nesteidzies ņirgājoties teikt: sapņi piepildās…citiem! Nē, šādi Visums parāda, ka tas strādā pie jūsu vēlmēm, un tam vārds “neiespējams” neeksistē.

 

Brīvība

Pēkšņi tu sāc sevi pieķert faktā, ka tavā galvā vairs negriežas uzmācīgas domas par to, ko tu vēlies, kaut kā tev izdevās to atlaist un vairs nemocīt sevi ar nebeidzamām sapņu vizualizācijām.

Apburoša pārsteidzošas vienaldzības sajūta un tajā pašā laikā pilnīga pārliecība, ka vēlme noteikti piepildīsies.

Kas attiecas uz mani, tā ir vissvarīgākā zīme, ka viss notiks ļoti drīz.

Atliek tikai piebilst, ka signāli var parādīties pa vienam vai tie var parādīties visi uzreiz. Tas nav svarīgi. Galvenais ir saskatīt pavedienus un ticēt, ka katrs no tiem ir signāls no Visuma, ka tu tuvojies savam lolotajam mērķim.

 

Leave a Comment