“Tu nekad sev nedabūsi vīrieti!” – dzejniece Magone pamatīgi sakašķējas ar draudzeni, kura vairs nespēj klusēt par to, ko redz

Foto – ekrānuzņēmums

Dzejniece un TV šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece Magone Liedeskalns satikusies ar savu draudzeni, kura atbraukusi pie viņas ciemos. Tomēr abas saiet pamatīgos ragos, runājot par vīriešiem!

Magone runājot ar draudzeni stāsta, ka ir daudz vieglāk nākotnei un arī ikdienai sakrāt naudiņu, ja krājēji ir divi, nevis viens. Tomēr draudzene nav vienisprātis ar viņu – viņa smejas, ka sanāk apmēram tā, ka Magone gaidot princi baltā zirgā, bet kamēr zirgs atjājis, princis pa ceļam jau esot nobeidzies…

Magone tomēr protestē draudzenei un teic, ka vienīgais, ko viņa vēloties, esot tas, lai būtu kā Bībelē teikts – Dieviņš esot paredzējis, ka ģimeni vada divi cilvēki, un katram ir savi pienākumi. Dzejniece uzskata, ka galvenais vīrieša pienākums ir nest mājās “piķi”, un nesaprot, kāpēc sanācis tā, ka viss ir jādara viņai vienai?

Foto – ekrānuzņēmums

Draudzene dusmīga – to esot vajadzējis domāt 20 gadu vecumā, nevis tagad. Bet Magone attaisnojas – visu laiku esot dzīvojusi savai mammai, domājusi, kā kredītus atmaksāt, bet pēc tam uzradušies vīrieši, un tad bijusi zem viņu “tupeles”.

Izpildi testu! 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Draudzene tomēr šim nepiekrīt un dusmojas par Magones fantāzijām – viņa teic, ka Magone meklē kaut kādus 30 gadniekus, nevis normālus vīriešus! Esot jāsameklē normāls vīrietis, viņas vecuma! Tomēr Magone nav vienisprātis – kam viņai vajagot vecu “onkuliņu”, viņai vajagot “jaunu miesu” – tā, ka jūtot, ka ir “mužiks”!

Beigu beigās, tomēr Magone piekrīt, ka varbūt tā arī vajadzētu darīt kā draudzene saka, tik skāde tāda, ka šobrīd viņai rakstot visi 30 gadnieki, neviens vecāks nerakstot un interesi neizrādot. Turklāt tie jaunie gribot tik ar viņu “patusēt” un kļūt populāri, viss pārējais viņus neuztraucot.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment