Trīs zvaigžņu zīmes, kuras spēcīgi ietekmēs jaunais mēness 2024. gada 4. augustā

Tuvojoties jaunajam mēnesim, ne katra zīme meklē dziļas, ilgtermiņa saistības. Dažiem šī mēness fāze iedvesmo vieglāku, bezrūpīgāku pieeju mīlestībai, kas atgādina atgriešanos mājās pie laba drauga, nevis dvēseles radinieka.

Tas ir par vieglu attiecību komfortu un aizrautību, kur nopietni ilgtermiņa plāni pazūd otrajā plānā. Šī atsvaidzinošā attieksme pret attiecībām dod šīm zīmēm brīvību izpētīt jaunas saiknes bez spiediena izdomāt nākotni.

Ja vēlaties uzzināt, kuras trīs zīmes šī jaunā mēness laikā izmanto šo mierīgo pieeju romantikai, sekojiet līdzi jaunumiem!

Neatkarīgi no tā, vai tā ir mirkļa baudīšana vai iespēju paturēšana atvērtas, šīs zīmes priecē vienkāršībā un vieglā, bezsaistībām saziņā.

Jaunava

Tuvojoties jaunajam mēnesim, Jaunavas, domājot par romantiskām saistībām, var nonākt krustcelēs. Pašlaik ideja par personīgās brīvības upurēšanu nopietnu attiecību labad viņiem šķiet biedējoša un pat nepievilcīga. Emocionālā neaizsargātība un iespējamās sāpes ir nopietnas bažas, kas atgrūž Jaunavas no dziļiem emocionāliem sakariem.

Jaunavas dod priekšroku vieglākām attiecībām, kurās viņas var saglabāt savu neatkarību bez saistību ierobežojumiem. Viņi novērtē dažādību un aizrautību, ko šādas attiecības rada, un ir gatavi saraut saites, parādoties pirmajām konflikta pazīmēm vai nepieciešamībai pēc dziļas apņemšanās, dodot priekšroku brīvībai, nevis kompromisam.

Neskatoties uz ārēju neieinteresētību nopietnās attiecībās, var pastāvēt iekšējs konflikts. Zināmā līmenī Jaunavas var ilgoties pēc jēgpilnas saiknes, taču šobrīd jūtas nesagatavotas uzņemties lielas saistības. Šis iekšējais nemiers var izpausties jauktos signālos potenciālajiem partneriem, kas liecina par vēlmi pēc kaut kā dziļāka, kamēr vilcināties spert soli.

Jaunavas pat var cerēt satikt kādu, kurš var mainīt viņu uzskatus par mīlestību un attiecībām, taču laiks vienkārši nešķiet pareizs. Viņu pašreizējā tieksme pēc vieglām, nesaistošām attiecībām padara viņus par neparedzamiem partneriem.

Tiem, kas interesējas par saziņu ar Jaunavu, ir ļoti svarīgi saprast šo posmu. Gaidot izmaiņas viņu saistību līmenī, var rasties vilšanās. Šajā laikā Jaunavām vislabāk ir vērsties ar pacietību un izpratni, apzinoties, ka viņu ceļš uz mīlestību ir unikāli saistīts ar viņu tieksmi pēc personīgās brīvības un emocionālās pieejamības.

Vēzis

Tuvojas jauns mēness izgaismo Vēzi, uzlabojot viņu sociālās prasmes un liekot tiem lietpratīgi veidot jaunus sakarus bez saistību spiediena. Šajā periodā Vēži labprātāk izbauda mirkli un neiesaistās sarežģītās, nopietnās attiecībās.

Vēži augstu vērtē savu brīvību un neatkarību, samudžināto emocionālo pienākumu vietā izvēloties baudīt mirkli. Viņi skaidri apzinās savas vēlmes šajā periodā, atklāti sazinoties par to, ko meklē un no kā izvairās, nosakot robežas, kas palīdz definēt viņu mijiedarbību. Šī vienkāršā pieeja nodrošina, ka cerības ir skaidras visiem iesaistītajiem, lai gan dažkārt tā var šķist skarba vai pārāk tieša.

Ja attiecības sāk prasīt vairāk vai traucē viņu mīļotajai neatkarībai, Vēži nevilcinās atkāpties, dodot priekšroku personiskajai telpai un brīvībai, nevis tādu sakaru uzturēšanai, kas jūtas ierobežojoši. Viņu ātrie lēmumi pārtraukt attiecības var šķist nežēlīgi, taču viņi vienkārši aizsargā savu vajadzību pēc personīgās autonomijas.

Pašlaik Vēži var šķist neizlēmīgi par to, ko viņi patiešām vēlas, it īpaši, ja emocijas sāk parādīties virspusē. Tas var radīt nelielu apjukumu vai pārpratumus viņu mijiedarbībā, īpaši tiem, kuri varētu būt ieinteresēti attiecību padziļināšanā.

Tiem, kas nemeklē nopietnas saistības, Vēži ir ideāli kompanjoni. Viņi ir atvērti, lai izpētītu dzīves spontānos priekus — no klusām naktīm, kas pavadītas, skatoties Netflix, līdz negaidītiem piedzīvojumiem.

Lauva

Tuvojoties jaunajam mēnesim, Lauvas var nonākt vilcināšanās stāvoklī, īpaši, ja runa ir par lēmumu pieņemšanu. Šis periods palielina viņu tendenci izvairīties no izvēlēm, kas var šķist nepārvaramas vai apdraudēt viņu kontroles sajūtu.

Saskaroties ar tādām iespējām kā uzsākt vieglas attiecības vai saglabāt savu pašreizējo stāvokli, Lauvas var cīnīties ar apņemšanos, izvēloties atkāpties un veltīt papildu laiku, lai noteiktu savas patiesās vēlmes. Šo vilcināšanos izraisa diskomforts, ko rada spiediens, un vēlme saglabāt lietas vieglas un neuzkrītošas.

Šajā periodā viņi, visticamāk, izvairīsies no stingru plānu izvirzīšanas, izbaudot elastību un brīvību, kas rodas, ja viņus nesaista saistības. Lauvas var atrasties vairāku cilvēku ieskautās, izbaudot dažādību bez nepieciešamības doties tālāk.

Šī pieeja palīdz viņiem saglabāt brīvības sajūtu, taču tā var arī liecināt par dziļāku nedrošību par iesaistīšanos apņēmīgās attiecībās, baidoties no pārmaiņām, ko tas var radīt viņu dzīvē.

Ja iesaistīšanās vieglā vai ikdienišķā mijiedarbībā šķiet nepievilcīga, var būt noderīgi atkāpties jaunā mēness laikā. Viņu neskaidrība var izraisīt pārpratumus, it īpaši, ja spēlē emocijas. Šajā laikā Lauvas var negribot izrādīties egocentriskas, mazāk pievēršot uzmanību citu jūtām, kas var novest pie netīšām traumām.

Lasi vēl: Gardīgākā gurķu salātu recepte ziemai: gatavot sāku jau tagad, ziemā šīs burciņas beidzas pirmās

Atcerieties, ka šī ir pagaidu fāze. Lauvas dabiskais siltums un rūpes par citiem atkal parādīsies, attīstoties Mēness ciklam. Šajā periodā ir svarīgi apzināties savu rīcību un to iespējamo ietekmi uz citiem. Sargājot sevi un jūtoties pret apkārtējo emocijām, Lauvas spēs pārdzīvot šo periodu bez būtiskiem satricinājumiem, un drīz viņi atgūs skaidrību un pārliecību par saviem lēmumiem.

 

Leave a Comment