Manas omītes mīļākā recepte; Vistas fileja Provinces mērcē. Novērtēs pat labākie šefpavāri

Mans vīrs joprojām ir spītīgs vistas filejas cienītājs. Bet es viņu lēnām, neuzkrītoši pārliecinu, ka krūtiņas ir maigas, garšīgas un nepavisam nav sausa gaļa, ja pareizi pagatavota.

Ēdiens, kura recepte jums šodien piedāvāju, to apstiprina. Vistas krūtiņas izrādās sulīgas un maigas.

Mērce ir nedaudz skābena, kas piedod klāt visu patīkamo garšu.

Šī ir mana omītes senā recepte, kuru glabāju pie rokas, jo tā bija viņas mūža labākā recepte.

Tagad laiks to ņemt un pagatavot un sapratīsiet, cik ļoti garšīga tā patiesībā ir.

Sastāvdaļas 4 porcijām :

Pamats vistas fileja 4 lietas. tomāti 350 grami sausais baltvīns 250 ml. liela ķiploka daiviņa 2 gab. vistas buljons 500 ml. Vusteršīras mērce 1/2 tējk. olīvas 80 grami ķekars bazilika Kviešu milti 1 tējk milti panēšanai 2 ēd.k. sāls un pipari pēc garšas

Recepte :

Vistas fileju nosusina ar salvetēm, sāli, pipariem un maizi miltos. Cep uz vidējas uguns augu eļļā 5 minūtes no katras puses vai līdz fileja kļūst cauri necaurspīdīga un zaudē rozā krāsu iekšpusē.

Filejas pārliek uz šķīvja un turi siltumā. Tomātam noņem mizu, izņem sēklas un sagriež kubiņos. No katliņā notecina liekos taukus, pievieno smalki sagrieztu ķiploku un Vusteršīras mērci, apcep 30-40 sekundes.

Pievienojiet tomātus un apcepiet, līdz to sula gandrīz pilnībā iztvaikojusi.

Pievieno vīnu un gandrīz pilnībā iztvaicē. Pievienojiet buljonu un samaziniet par trešdaļu. Pievienojiet miltus, lai pievienotu biezumu, bet tas nav obligāti.

Mērcei pievieno smalki sagrieztu baziliku un olīvas un uzvāra.

Pēc garšas garšo ar sāli. Pārvietojiet krūtis uz kastroli. Mērcei jāpārklāj katra fileja. Iesildīšanās. Pasniedz fileju, pārlejot ar mērci.

Garša ir tik unikāla, ka to izjutīs katra mēles kārpiņa.

Šajā ziņā garšīgāku mērci, kopā ar vistas fileju es vienkārši nezinu, pie tam pagatavošana ir ļoti ātra, vienkārša un nav vajadzīgas daudz sastāvdaļas.

Noteikti paturiet klāt šo recepti, jo pagatavošana ir ļoti ātra!

Lai labi garšo!

Leave a Comment