Trīs zodiaka zīmes, kas saņems milzīgu naudas summu no 22. februāra līdz mēneša beigām

Astroloģe Tamāra Globa pastāstīja par to, kādām zīmēm Marss Ūdensvīra zīmē nesīs bagātību. Šo zīmju pārstāvji var rēķināties ar materiālās labklājības pieaugumu. Naudas kļūs divreiz vairāk.

Astroloģe šīm zodiaka zīmēm sola stabilus ienākumus un naudu no 18. februāra līdz mēneša beigām.

Marss Ūdensvīra zīmē ir sagatavojis dāsnu dāvanu Vēzim. Un, lai gan šī zvaigznāja pārstāvjiem patīk pārbaudīt informāciju, viņi nesteidzas izdarīt secinājumus.

No 18. februāra Vēzis ieņems nogaidošu nostāju. Tas viņiem nāks par labu. Šīs zodiaka zīmes intuīcija kļūs jūtīgāka, un, ja viņi to novirzīs pareizajā virzienā, viņi noteikti kļūs bagāti.

 

Skorpions būs tuvāk nekā jebkad agrāk finansiāliem panākumiem. Viņš parādīs savu pārliecināšanas dāvanu, piekritīs kompromisiem un, ja nepieciešams, riskēs, izsverot visus par un pret.

Lasi vēl: Mani mīļākie parastie biešu salātiņi. Tie ir tik vienkārši, cik vien var būt, bet garša ir neaizmirstama!

Skorpioni būs ideāli piemēroti Marsa favorīti. Viņiem vajadzētu koncentrēties uz pelnīšanu un netērēt naudu velti.

Ļaujiet sev būt emocionāli atvērtiem, jo pilnmēness enerģija liks jums justies lieliski. Tagad jūs varat arī izjust konfliktu starp savu emocionālo “es” un aizsargājošo “es”.

Šobrīd viss nav īsti skaidrs, un jūs varat būt nedaudz apjucis. Neļauj šaubām tevi pārņemt. Tici sev un savām spējām. Esiet pārliecināti, ka beigās būsiet uzvarētājs.

Tava finansiālā situācija var nebūt tik stabila, kā tu vēlētos. Rīkojieties apņēmīgi, lai nodrošinātu sev nepieciešamo drošību.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment