TikTok izskan ziņas, ka cīņu mākslinieks Džekijs Čans esot steidzami hospitalizēts; Oficiāla apstiprinājuma gan tam vēl nav

Pašlaik nav oficiālas informācijas, kā arī nav oficiālu komentāru no aktiera radiniekiem vai tuviniekiem.

Ir arī informācija, ka filmēšanas laikā Balkānos aktieris guva smagu galvaskausa traumu un viņam tika veikta sarežģīta operācija. Viņam bija kustību problēmas.

Vērts piebilst, ka Džekijs Čans ir izraisījis ievērojamu iedvesmu ar savu aktiermeistarību un ieguldījumu kino, taču šie sasniegumi nav formāli atzīti kā pasaules ginesa rekordi, ko nosaka speciālas organizācijas, piemēram, Guinness World Records.

Džekijs Čans ir Honkongas, Ķīnas un ASV kinoaktieris, režisors, producents, karatists, dziedātājs, mūziķis un dejotājs. Aktiera karjeru viņš sāka 1962. gadā un turpina spēlēt filmās līdz pat šai dienai. Viņš ir saņēmis Amerikas Kinoakadēmijas balvu par izcilu ieguldījumu kino industrijā.

Lielāko daļu triku filmās izpilda pats, bez dublieriem. Savas dzīves laikā ir guvis daudz dažādu traumu.

Lasi vēl: “Ikvienam Latvijas iedzīvotājam iespēja palikt ar tukšu bankas karti” – Tikko izziņota steidzama informācija

Lasi vēl : Baiba Sipeniece Tik dusmīga vēl nav redzēta! Viņa atklāti pasaka : “Tas ir spļāviens sejā!”

Cita leģenda – amerikāņu popdziedātāja Madonna – jūnijā nonāca Slim**cā. Dziedātāja tika atrasta bezsamaņā savā mājā vannas istabā. Pēkšņās saslimšanas dēļ Madonnai nācās atcelt visus koncertus, tostarp gatavošanos dziedātājas ārvalstu turnejai.

Vēlāk kāda mākslinieces radiniece pastāstīja, ka dziedātājas tuvinieki sākuši gatavoties ļaunākajam, jo neviens nav devis nekādas prognozes par viņas stāvokli. Pati Madonna nesen pirmo reizi komentēja savu slimību un 48 mākslīgās komas stundas, kurās viņa atradās Sl***bas dēļ.

 

Leave a Comment