Tikai pieaugušā vecumā sapratu, kāpēc tante zem gultas lika sāli. Es arī pamēģināju: iedarbība bija neticama!

Bet es absolūti neatcerējos, ko tieši darīja Luīze! Tad palīgā nāca internets. Tur es atradu daudz noderīgas informācijas par to, kā sāls var glābt cilvēku no skumjām, melanholijas un apātijas.

Tātad – ko es darīju? Metode ir diezgan vienkārša. Priecāšos dalīties tajā ar jums, ja nu noder?

Tātad, lūk, kas jums jādara. Pirms gulētiešanas krūzē ieberiet nedaudz sāls. Nolieciet krūzi zem gultas un čukstat buramvārdus: “Sāls, sāls!” Iesūc sevī manu nomāktību! Dod man no rīta jaunus spēkus!”

Esmu pārliecināta, ka daudzi no jums skeptiski paraustīs plecus. Tas ir atkarīgs no jums, draugi, ticēt vai ne. Manā gadījumā šī metode darbojās lieliski! Nākamajā rītā pēc rituāla pamodos priecīga, atpūtusies un spirgta.

Es gulēju labi, gluži kā bezrūpīgajā bērnībā.

Ko darīt ar sāli, kas atradās zem gultas? Tas ir ļoti vienkārši – izberiet to tualetes podā un nolaidiet ūdeni. Sāls ar uzviju uzsūca visu negatīvo, kas bija sakrājies mājoklī. Ļaujiet visai šai negatīvajai enerģijai aizplūst kanalizācijā, tur ir tās vieta.

 

Kopš tā laika turpinu veikt rituālu. Kad sajūtu, ka tuvojas depresija vai panikas lēkme – glābju sevi ar sāli. Tas darbojas lieliski, tikai nesaprotu, kā tas iespējams..

Bet šis padoms ir tiem, kam ir nerātni bērni. Ja jūtat, ka viņi ir kaprīzi vai gaidāma dusmu lēkme, nemanāmi novietojiet viņu istabā nelielu trauku ar sāli. Pēc stundas vai divām bērni nomierināsies.

Lasi vēl: Šī gada vasara būs anomāla un daudzi nemaz ko tādu nebūs gaidījuši – marts visu pasaka priekšā!

Ja jums šis raksts šķita interesants un noderīgs, lūdzu, padalieties ar to sociālajos tīklos! Veiksmi un veselību jums!

 

Leave a Comment