Tikai daži cilvēki šādi gatavo sīpolus, bet velti. Neticami garšīgs ēdiens gandrīz par pāris eiro

Šķiet, ka parasts sīpols, bet cik garšīgs ēdiens no tā sanāk. Sīpols kļūst caurspīdīgs, maigs, vienkārši kūst mutē ar patīkamu garšu.

Un šo ēdienu ir viegli pagatavot. Vienīgā problēma ir sīpolu tīrīšana un sagriešana. Jums būs jāraud, bet ticiet man, tas ir tā vērts. Ēdiens sanāk ļoti, ļoti garšīgs.

Šis sīpols ir ideāli piemērots kā garnīrs gaļai vai zivīm. Bet tas var arī dekorēt jebkuru galdu kā neatkarīgu ēdienu. Mērces pikantā garša, smalkā sīpolu tekstūra un pikants aromāts aicina šķīvī pievienot vairāk piedevu. Starp citu, ja šādus sīpolus pasniegsiet uz svētku galda, noteikti nekļūdīsieties. Viesi būs sajūsmā.

Sagatavošana:

Šim ēdienam izvēlos ne lielus sīpolus. Gatavā ēdienā tas izskatīsies labāk.

Es ņemu daudz sīpolu, ēdu visus.

Sīpolu nomizoju un sagriežu ceturtdaļās.

Pārnes dziļā bļodā.

Pievienoju sāli, maltus melnos piparus, savas iecienītākās garšvielas un vienmēr saldo papriku. Es pievienoju augu eļļu un maigi samaisu, lai katrs sīpola gabals tiktu izmērcēts ar aromātisko eļļu un garšvielām.

Bļodu pārklāju ar pārtikas plēvi un sīpolus ielieku ledusskapī marinēties uz dienu vai divām. Jo ilgāk marinēsies, jo garšīgāks būs. Cepamo formu iesmērēju ar augu eļļu un ielieku marinētos sīpolus. Pievienoju arī bļodā palikušo sulu pēc sīpoliem.

Pārgriežu gareniski pāris ķiploku galviņas un pievienoju sīpolam (garšai).

Sīpolus pārkaisa ar cukuru un liek uz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 1 stundu. Pēc stundas izņemu sīpolu no cepeškrāsns, uzlieku nelielus sviesta gabaliņus un lieku cepeškrāsnī vēl uz 15 minūtēm.

Visi. Neticami garšīgs un vienkāršs ēdiens ir gatavs. Izbaudi. Šis sīpols ir labs gan karsts, gan auksts.

Sastāvdaļas:

Sīpoli – 1,5 kg

Ķiploki – 2 galviņas

Augu eļļa – 100 g

Sviests – 100 g

Sāls, garšvielas, melnie pipari, paprika – pēc garšas

Lasi vēl: Naudas vējš pūtīs viņu virzienā: Tamara Globa nosauca 3 zvaigžņu zīmes, kas septembrī ieies finanšu joslā – panākumi ir neizbēgami

Cukurs – 3 tējk.

Paldies, ka izlasījāt līdz galam! Draugi, gaidu jūsu komentārus! Un, ja jums patika raksts, atbalstiet mani ar īkšķi, būšu ļoti priecīgs

Leave a Comment