Tiesnese komentē nežēlīgo gadījumu par mazo meitenīti Justīni Reinikovu; Lūk, kas zināms!

Rēzeknes tiesas izmeklēšanas tiesnese Aija Jermacāne atklāj jaunas detaļas par Justīnes Reinikovas bojā eju. Aija Jermacāne stāsta: Vērtējot to, cik nepieciešams bija slēptas cilvēkiem notikuma pēdas, nav šaubu, ka šie varētu arī turpmāk veikt šādas darbības, lai uzlabotu savu stāvokli.

Meitenes vecāki labi saprot, ka tiešām viņi no kriminālatbildības neizvairīsies, par to šaubu viņiem nav, bet viņi darīs visu, lai būtu iespējams sods būtu mazāks un arī apsūdzība būtu pēc iespējas mazāk barga. Izmeklētājiem lielākais izaicinājums ir pierādīt, ka Justīnei tikai darīts tīši pāri.

 

Arī tiesnese atzīst, ka ķermenis tika atrasts pēc ilgāka laika, kas apgrūtina izmeklēšanu. Ir ļoti lielas problēmas noteikt patieso meitenes nāves cēloni.

Šobrīd lietu skata par s.l.e.p.k.a.v.īb.u. pastiprinošos apstākļos, kad bojā gājis ir nepilngadīgs bērns, par ko soda ar mūža ieslodzījumu, vai brīvības atņemšanu no 10 līdz 20 gadiem.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps stāsta: Tikai 4 zodiaka zīmes sajutīs oktobra mēnesī patieso ”naudas lietu”

 

Lasīt vēl: Salāti “Gulbja dūnas”. Maigi un gaisīgi: siekalas sariešas mutē jau skatoties vien!

Aizdomās turami savu vainu atzīst, bet daļēji. Viņi vainu neatzīst, ka ir tīši darījuši pāri, ka ir apzināti to darījuši Justīni, piebilst tiesnese.

 

Leave a Comment