Tiek atklāts kā Raimonds Pauls gatavojies savas mīļotās sievas aizsaulē aiziešanai: ”Tas nav bijis pēkšņi un negaidīti”

Reaģējot uz Raimonda Paula sievas Lanas aiziešanu mūžībā miljonārs Jūlijs Krūmiņš izsaka līdzjūtību, atzīstot Paulam piedzīvoto neaizvietojamo zaudējumu.

Tomēr viņš uzteic Paula ievērojamo spēku, kas izpaužas viņa spējā uzstāties cienījamā Dzintaru koncertzālē sievas aiziešanas dienā. Viņš uzskata, ka Pauls to ir darījis, jo tomēr visi cilvēki bija samaksājuši naudiņu un viņš nevēlējies kādu apbēdināt.

 

Krūmiņš stāsta, ka Raimonds Pauls jau zināja Lanas stāvokli un bija tam sagatavojies, jo tas nebija tā pēkšņi un uzreiz. Diemžēl Sl***ba lika par sevi manīt ļoti strauji.

Lasi vēl: Kāpēc nedrīkst dzert kafiju ar pienu: liec aiz auss, citādi riskē iedzīvoties nopietnās Vese***as problēmās

Lasi vēl: Dīvainos un aizdomīgos apstākļos, 33 gadu vecumā izdzisusi lielas sporta zvaigznes dzīvība; Fani neizpratnē visā pasaulē

Miljonārs Krūmiņš stāsta, ka viņa māte atdusas Lāčupes kapos līdzās Paula vecākiem. Viņš paredz, ka arī Lana šajā apbedījuma vietā atradīs savu pēdējo atdusas vietu.

Krūmiņš atklāj, ka šajā pašā vietā Pauls arī plāno savu atdusas vietu, un arī viņš pats tur ir nodrošinājis sev aizsaules vietu. Viņi ar Raimondu Paulu ir draugi kopš skolas laikiem.

Arī interesanti: Ko nedrīkstēja darīt PSRS laika ģimenēs – varbūt ne visiem, bet daudziem tā bija ikdiena

 

Leave a Comment