Tiek atklāts, ka pavisam drīz telefonu ražošanā varētu veikt 11 gadu laikā lielākās izmaiņas

Apple ir potenciāls ieviest būtiskas izmaiņas iPhone ierīču ražošanā, iezīmējot būtiskākās modifikācijas pēdējo 11 gadu laikā.

 

Apple ir gatavs īsā laikā atklāt iPhone 15, un ir sagaidāms, ka tas ieviesīs ievērojamas pārvērtības. Paredzams, ka gaidāmais iPhone 15 atteiksies no Apple ekskluzīvā Lightning lādētāja par labu USB-C uzlādei, kas nozīmē ievērojamu progresu uzņēmuma tehnoloģiskajā attīstībā un universāli saderīga uzlādes risinājuma ieviešanu.

Izmaiņas var uzlabot uzlādes procedūras efektivitāti dažādās ierīcēs un zīmolos.

 

Lēmums tiek pieņemts nepilna gada laikā pēc Eiropas Savienības lēmuma pieņemt tiesību aktus, kas nosaka, ka viedtālruņiem, planšetdatoriem, digitālajām kamerām, portatīvajiem skaļruņiem un līdzīgām mazām ierīcēm līdz 2024. gadam jābūt saderīgām ar “USB-C uzlādi”.

Šo novatorisko tiesību aktu galvenais mērķis ir mazināt slogu patērētājiem, samazinot lādētāju un kabeļu skaitu, ar kuriem viņiem jāsastopas, iegādājoties jaunu ierīci. Līdz ar to indivīdi varētu izmantot identiskus lādētājus dažādās ierīcēs neatkarīgi no ražotāja.

 

Lasi vēl: 62 gadu vecumā šo pasauli pametis talantīgs dziedātājs; viņu atradis kaimiņš kurš devies ciemos

 

Pēc “CCS Insight” analītiķa Bena Vuda domām, šīs dizaina izmaiņas ir viena no nozīmīgākajām iPhone izmaiņām pēdējos gados. Tomēr jāatzīmē, ka tas nav patiesi revolucionāra maiņa.

Tas ir saistīts ar faktu, ka Apple (AAPL) iepriekš ir pārcēlis savus iPad un MacBooks uz USB-C uzlādi. Neskatoties uz to, uzņēmums iepriekš atturējās no iPhone modifikāciju ieviešanas.

 

 

Turpini lasīt, kas vēl sagaidāms no Apple, nākošajā lapā

Leave a Comment