Tētis nokļūst diskusiju krustugunīs pēc šīs situācijas – vai vari pateikt, kur ir problēma (+video) 

Internetā sākās debates pēc tam, kad izplatījās kadri, kuros redzams, kā kāds vīrietis, suns un puika. Vai vari pateikt, kur ir problēma? 

Interneta lietotājiem nepatika, ka tēvs izvēlējās nest rokās savu suni, nevis savu mazo dēlu. TikTok lietotāja vārdā Lūza Elena iemūžināja kamerā neparastu mirkli, kad, braucot gar ceļa malu, pamanīja ejam ģimeni.

Video bija redzams, ka vīrietis vienā rokā nesa lielu suni, kamēr viņam blakus gāja viņa mazais dēls, turēdamies pie viņa rokas. Savukārt aiz viņiem sieviete stūma ratiņus, bet bērna vietā sēdeklī bija ielikta liela kaste.

Lūza pie īsā video pierakstīja sekojošu tekstu: “Kad jūsu prioritāte ir jūsu suns, nevis bērns.”

Klips drīz vien ieguva vairāk nekā 4,7 miljonus skatījumu un gandrīz 500 000 atzīmju “Patīk”, kā arī daudz komentāru.

Lai gan daži apšaubīja, kāpēc tēvs nēsā viņu mājdzīvnieku, nevis dēlu, lielākā daļa saprata, ka tam patiesībā ir labs iemesls.

Viens rakstīja: “Tā tam vajadzētu būt!”, bet cits komentēja: “Labs tētis. Viņš dod savam dēlam labu kustību treniņu, kamēr tur viņa roku, vienlaikus pasargājot savu suni.”

Kāds cits interneta lietotājs norādīja: “Neviens nepieminēja mammu aizmugurē, kas stumj ratiņus. Bērns staigā, jo mamma kaut ko ielikusi ratiņos. Varbūt suns ir slims?”

Citi piebilda: “Labs tētis. Bērnam ir kurpes kājās, bet suņu ķepas tagad nevar apdegt”, “Varbūt zeme ir karsta un viņš nevēlas, lai viņa sunītim apdegtu kājas” un “Tas patiesībā ir lieliski, mīļi. Bruģis, iespējams, ir pārāk karsts suņa ķepām, tāpēc viņš viņu nes.”

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos video un uzzinātu vairāk

Leave a Comment