Tētis nokļūst diskusiju krustugunīs pēc šīs situācijas – vai vari pateikt, kur ir problēma (+video) 

Lai gan lielākā daļa domāja, ka bruģis, iespējams, ir pārāk karsts suņa ķepām, citi izteica pieņēmumu, ka varētu būt kāda cita problēma, kāpēc suns ir jānēsā, piemēram, trauma vai Sl***ba, suņa pavada ir saplīsusi vai viņš jūt trauksmi, esot apkārt cilvēkiem vai automašīnām.

Lai gan suņiem joprojām ir nepieciešams vingrinājums pat karstā laikā, eksperti iesaka pastaigāties ar suņiem agri no rīta vai vēlu vakarā, kad temperatūra ir vēsāka un ietves nav tik karstas kā dienas vidū.

Suņi var ciest no apdegušiem ķepu spilventiņiem, ja ar tiem tiek staigāts, kad ietves ir pārāk karstas. Saimnieki var pārbaudīt, vai ietve nav pārāk uzkarsusi, piecas sekundes turot uz tās roku. Ja to ir grūti izdarīt, tad ietve ir pārāk karsta arī jūsu suņa kājām.

Apdegušu ķepu spilventiņu pazīmes ir dzīvnieka klibošana vai atteikšanās staigāt, kā arī pēdu laizīšana vai košļāšana, tulznu veidošanās uz ķepu spilventiņiem, apsārtums.

Lai gan suņu apavi ir pieejami, lai aizsargātu viņu pēdas, pastaiga ar savu suni lielā karstumā var arī viegli izraisīt dehidratāciju vai saules dūrienu, tāpēc vislabāk ir izvairīties no to izvešanas pastaigā, ja temperatūra ir augstāka.

Šis suņa īpašnieks noteikti šķiet gudrs, ņemot vērā faktu, ka viņam vajadzētu aizsargāt sava suņa ķepas, savukārt viņa dēls varēja droši staigāt, turēdamies pie tēva rokas.

Lūk ir video:

@lega819

#humor cuando tu prioridad es tu perro no El Niño 🫣😬

♬ Televisa Presenta – soucitigrafix

Leave a Comment