Tautas zīmes 20. jūlijam: mūsu priekšteči ticēja, ka ja pārkāpj šodien šos aizliegumus nelaime būs klāt kā likts!

Tautas zīmes 20. jūlijam: ko jūs varat darīt

Saskaņā ar senajiem ticējumiem 20. jūlijs ir diena, kas ir ideāli piemērota tīrīšanai. Noteikti nomazgājiet grīdas, lai kopā ar netīrumiem no mājokļa aizietu arī negatīvā enerģija. Atveriet logus, lai vējš “izpūstu” no mājas visu nepatīkamo. Jūs varat sakopt savas drēbes un apavus, veikt nelielus remontdarbus.

Ja jums ir laiks, noteikti noslaukiet spoguļus. Senos laikos tika teikts, ka tikai tādā gadījumā ģimenē atnāks nauda. Banknotes nepieciešams novietot tā, lai tās atspīdētu (piemēram, tās var nolikt spoguļa priekšā) un atstāt uz 24 stundām. Šis vienkāršais rituāls palīdzēs palielināt ienākumus.

Jo agrāk celsieties un jo aktīvāk pavadīsiet dienu, jo lielāku atdevi saņemsiet. Tuvākajā laikā godīgi strādājošie pamanīs savas finansiālās situācijas uzlabošanos.

Nebaidieties vērsties pēc palīdzības pie saviem tuviniekiem, viņi jums neatteiks. Un esi gatavs atbalstīt draugus un radiniekus, ja viņi to lūgs. Viss labais, ko esat darījuši, noteikti atgriezīsies pie jums.

Vakarā mēģiniet atpūsties. Jūs varat doties pastaigā vai doties ciemos. Šāda izklaide palīdzēs jums atgūt spēkus.

Ja naktī uz 20. jūliju tev sapnī rādīsies kaut kas briesmīgs, tev nevajadzētu par to stāstīt citiem. Uzreiz pēc pamošanās ejiet pie atvērta loga un sakiet: “Kur ir nakts, tur ir sapnis”.

Lasi vēl: 21.jūlijā ir gaidāms spēcīgākais pilnmēness: senči ticēja, ka šajā dienā ir noteikti jāizvairās no šīm darbībām!

Tautas zīmes par laika apstākļiem 20. jūlijā

Daudz zvaigžņu debesīs – laba zīme, kas sola labus laika apstākļus tuvākajās dienās.

Ja mākoņi skrien ātri un ārā ir dūmaka, drīz sāks līt lietus, kas ievilksies trīs dienas. Arī rīta varavīksne liecina par nokrišņiem.

Mēnešu brīvdienās bija aizliegts aizsegt logus, lai neļautu mēness gaismai iekļūt mājā un piepildīt to ar pozitīvu enerģiju. Jūs nevarat sākt jaunas lietas vai veikt nopietnas darbības – var rasties neparedzētas situācijas un zaudējumi.

Jūs nevarat būt slinks un dīkstāvē – nauda var pazust, un to būs grūti atgriezt mājā.

 

Leave a Comment