Tauciņi uz vēdera? Auzu pārslas un čia sēklas – labākā kombinācija plakana vēdera iegūšanai!

Tauciņi uz vēdera

Tauciņi uz vēdera? Brokastis ir vissvarīgākā dienas ēdienreize, tādēļ vienmēr nepieciešams izvēlēties veselīgu un pilnvērtīgu pārtiku, lai tik pat pilnvērtīgi spētu uzsākt savu dienu.

Viena no labākajām kombinācijām lieliskām brokastīm ir čia sēklas un auzu pārslas: tās ir ļoti barojošas un veselīgas, spēj sniegt pietiekoši daudz enerģijas visai dienai. Turklāt pats labākais ir tas, ka šī kombinācija var palīdzēs samazināt lieko svaru un atbrīvoties no kaitinošās “riepiņas”.

 

Ko čia sēklas un auzas sniedz mūsu veselībai?

Auzas: tajās ir ļoti daudz beta-glikāna un šķīstošo šķiedrvielu, kas sniedz veselībai ļoti daudz priekšrocību. Tās regulē cukura daudzumu ķermenī, samazina sliktā holesterīna līmeni asinīs, kā arī uzlabo sirds un asinsvadu sistēmu. Turklāt auzās ir ļoti daudz olbaltumvielu, šķiedrvielu un minerālvielu.

Lasi arī: Ja jums neizdodas notievēt, iesakām pievērst uzmanību tam, kādus dzērienus lietojat

Čia sēklas: šīs sēklas ir ļoti bagātīgs Omega-3 un Omega-6 avots, tajās ir daudz vairāk kalcija nekā pienā vai jebkurā citā piena produktā. Tās spēj uzlabot sirds un asinsvadu veselību, samazina augstu holesterīna līmeni, tām piemīt pretiekaisuma un antioksidantu īpašības. Čia sēklām piemīt reģenerējošas spējas, kas padara tās par ļoti veselīgu produktu tiem, kuriem ir artrīts, kā arī profesionāliem sportistiem.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu recepti

Leave a Comment