“Tas viss pateicoties Saulei un Jupiteram!”; Šīs 3 zodiaka zīmes piedzīvos īpašu veiksmes nedēļu, sākot ar 2024. gada 26. februāri

Aizejošajā nedēļā no 2024. gada 26. februāra līdz 3. martam beidzas februāris, un 20. martā beidzot pienāks ilgi gaidītais pavasaris. Taču ne tikai pavasara tuvošanās ir iemesls svinībām: arī vairāki labvēlīgi debesu notikumi šonedēļ dos mums papildus sparu un enerģiju.

Pilnmēness ietekme Jaunavā (24. februāris) joprojām ir spēcīgi jūtama un turpina veicināt produktivitātes un ambīciju kāpumu. Taču šī brīža Zivju sezona nes arī daudz pozitīva, tostarp iztēles un empātijas izpausmes, kas īpaši labvēlīgi noderēs mīlas attiecību attīstībai.

Tomēr galvenais zvaigžņu notikums notiks piektdien, 1. martā, kad Saule un Jupiters satiekas sekstilā un dos mums patiesi laimīgu dienu. Atbrīvotā enerģija dos mums vairāk pārliecības un vitalitātes. Taču trīs zodiaka zīmes var saņemt īpaši labvēlīgu zvaigžņu atbalstu un izbaudīt brīnišķīgu nedēļu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latviju!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latviju! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies jautājumos par mūsu valsti!

1 / 2

Kurš ir Latvijas himnas autors?

2 / 2

Kas bija attēlots uz 5 latu naudaszīmes?

Your score is

VĒRSIS

Vēršu cilvēki ir spēcīgi un pašpārliecināti.

Vērsis šonedēļ ir vienkārši neapturams. Saules-Jupitera sekstils dos jums jaunu spēku un pārliecību par sevi, un jūs drosmīgi stāties pretī visiem gaidāmajiem izaicinājumiem. Jūsu pūles atmaksājas: tagad jūs varat daudz ko mainīt savā dzīvē uz labo pusi un beidzot atrisināt vecās problēmas.

Īpaši darbā jūs gūsit panākumus un uzsāksit jaunus projektus vai veiksmīgi pabeigsit vecos. Jūsu pozitīvais un dzīvespriecīgais raksturs uzmundrina apkārtējos, iedvesmojot tos. Lieliska nedēļa, dārgais Vērsis!

Lasi vēl: “Gaļa želejā lauku stilā! Garšo neaprakstāmi!”: tā gatavoja mana vecmāmiņa, mana māte gatavo šādi, un tagad es gatavoju šādi

Padoms slavenībām nedēļai: neskatoties uz jūsu augstajiem panākumiem, pavadiet pietiekami daudz laika ar cilvēkiem, kurus mīlat. Viņi novērtē jūsu uzmanību, un atrašanās viņu tuvumā nāk par labu arī jums.

SKORPIONS

Lieliska nedēļa būs arī Skorpioniem.
Jūs pārņems jauns vitalitāte un vieglums, kas paliks ar jums ilgu laiku. Tas nozīmē, ka beidzot atkal varēsi justies kā tu pats un parādīt savas īpašības.
Ir iemesls svinēt, īpaši finanšu sektorā.

Tu strādāsi pie panākumiem ar lielu vērienu un rīkosies mierīgi un uzmanīgi, ja ceļā sastapsies šķēršļi. Tas palīdzēs sasniegt patiesu karjeras kāpumu, kas tikai vēl vairāk uzlabos tavu labo garastāvokli.
Tomēr nedēļa ir ideāla arī tam, lai vairāk uzmanības pievērstu saviem vaļaspriekiem. Mākslas nodarbības, pirmkārt, ļaus atklāt sevi un radīt īstus šedevrus. Un kas zina, varbūt jūsu radošums pat kļūs par jaunu ienākumu avotu, kas papildinās jūsu bankas kontu? Kāpēc gan nepamēģināt?

Zvaigznes padoms nedēļai: Ir ļoti svarīgi vienmēr domāt par savu garīgo labklājību. Labākais veids, kā to izdarīt, ir ieklausīties savā iekšējā balsī, tā vadīs tevi uz pareizā ceļa.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment