Tas, ko tu dari internetā, ietekmē attiecības ar tavu mīļoto vīrieti

Mūsdienās ir pierasts, ka cilvēks var lielu daļu savas ikdienas pavadīt plašsaziņas līdzekļos. Taču cilvēki bieži nenojauš to, ko saka, publicē vai dara internetā lietas, kas ļoti var ietekmēt arī pāra attiecības. Šoreiz parunāsim par to, ko sievietes dara nepareizi, panākot, ka vīrieši var pat aiziet no viņām.

Pārāk bieži saraksties ar viņu “onlainā”
Tu raksti viņam plašsaziņu līdzekļos gandrīz katru dienu, reizēm pat vairākas reizes dienā. Šis ir ļoti slikts ieradums, kas kaitina stiprā dzimuma pārstāvi. Protams, ka neviens neaizliedz ar viņu sazināties arī internetā, taču ievēro mērenību tajā. Pretējā gadījumā panāksiet to, ka vīrietis no jums gluži vienkārši aizmuks.

Tu publicē sliktas lietas
Ir kāds likums, kas attiecas uz sociālajiem tīkliem: ja tu nevari cilvēkam to pateikt sejā, tad nesaki viņam to caur sociālajiem tīkliem. Neslēpies aiz datora vai planšetes, lai kādam pateiktu kaut ko sliktu. Tieši otrādi, esot sociālajos tīklos tev ir iespēja padomāt, ko tu vēlies postot, ko tu vēlies kādam pateikt, turklāt labot savu ierakstu. Tā ir prioritāte, kas nav realitātē.

Pārāk daudz publicē jūsu privāto dzīvi internetā
Ja tavs vīrietis pēc dabas ir noslēgts un nav tik aktīvs kā tu, viņš noteikti nemaz nevēlas, lai tu internetā publiski apspried, publicē jūsu kopējās bildes vai jebko, kas attiecas uz jūsu abu privātumu. It īpaši, ja jūs tikai nesen esat sākuši tikties.

Nepazaudē savu vīrieti tikai tādēļ, ka tiecies pēc nepazīstamu cilvēku “like” plašsaziņas līdzekļos.

Leave a Comment