Tas ir labi, vai slikti, ja tu neredzi sapnī mirušu personu? Kā atšifrēt sapņus, kuros sapņo par mirušu cilvēku?

Pamostoties no rīta, ieslēdz vannā ūdeni, nomazgā seju un saki – kur ūdens, tur arī sapni. Tam sekojoši centies maksimāli šo sapni neatcerēties, novērs sev uzmanību ar dažādu darbu veikšanu.

Ja mirušais nemaz nerādās tavos sapņos, bet tu gribētu, lai tā būtu, ir svarīgi saprast, ka ne vienmēr saikne caur sapni ar mirušo ir negatīva. Tava vēlme sapņot par mirušo būtu jāinterpretē kā pilnīgi normāla vēlme ikvienam, kas saskāries ar zaudējumu.

Tāpēc šāds satraukums par sapņa neesamību būtu jāinterpretē šādi – es gribu vismaz kaut ko uzzināt par mirušo. Nevajag domāt, ka šādu sapņu neesamība liecina kaut ko sliktu par mirušā dvēseli pēc nāves.

 

Tāpat arī labi sapņi ar mirušo automātiski nenozīmē, ka ar mirušā dvēseli viss ir labi. Dažreiz sapnis ir tikai sapnis, smadzeņu darbība, fragmentāra mūsu psihes pagātnes atmiņa.

Taču taisnības labad ir jāsaka, ka caur sapņiem pastāv saikne ar mirušo!

Un zīmes caur sapņiem arī nāk, bet ne visiem! Svarīgi ir uzmanīgi izturēties pret sevi, atcerēties, ka tu pats šobrīd esi dziļā stresā un jādara viss, lai sev palīdzētu! Tāpēc novērsīsimies no domām, kas vairo mūsu trauksmi!

 

Leave a Comment