“Rudens sākums būs mīlestības pilns!”; Šīs 3 zodiaka zīmes iemīlēsies 2023. gada septembrī

Vai jūs ilgojaties pēc jaunām romantiskām attiecībām? Vai arī esat piedzīvojis tik daudz neveiksmju, ka vairs neticat romantiskām attiecībām?

 

Neatkarīgi no tā, kā jūs jūtaties par romantiskām attiecībām, pastāv liela iespēja, ka šomēnes kādā iemīlēsities.

Pēc astrologu domām, ir noteiktas zodiaka zīmes, kuras tuvāko nedēļu un mēnešu laikā, visticamāk, atradīs mīlestību.

Un, ja esat dzimis zem kādas no šīm zodiaka zīmēm, jūsu pienākums ir veikt nepieciešamos piesardzības pasākumus un sagatavoties gaidāmajam.

Jūs esat dzīves brīdī, kad jums ir nepieciešams riskēt. Ļaujieties iemīlēšanās pieredzei un intīmu mirkļu sagaidīšanai un palaidiet sevi vaļā.

2023. gada septembrī mīlestība uzplauks cilvēkiem, kas dzimuši zem šādām trim zodiaka zīmēm:

Vēzis

Mīlestība ir gaisā un šī enerģija dziedē vecas brūces un emocijas.

Jūs un jūsu otrā puse noteikti pavadīsiet brīnišķīgus un kaislīgus mirkļus kopā. Ja jūsu ceļā ir kādi šķēršļi, jums nav par ko uztraukties, jo jūs varat tos viegli atrisināt.

Tiem, kuri šobrīd ir vientuļi un meklē jaunus sakarus, svarīgi saglabāt atvērtību, jo komandējuma vai atvaļinājuma laikā dzīvē pēkšņi var ienākt mīlestība.

Pievilcības sajūta būs spēcīga, un tas ir atkarīgs no jums, lai izlemtu, kā vēlaties piedzīvot šo tikšanos. Šomēnes jūsu uzmanība tiks pievērsta romantiskām attiecībām, draudzībai un, iespējams, pat profesionāliem sakariem.

Tagad ir īstais laiks, lai sazinātos un sazinātos ar citiem. Uzņemieties iniciatīvu, lai izveidotu savienojumu ar tiem, ar kuriem kādu laiku neesat runājis, un nostipriniet esošās attiecības. Turklāt padziļināsies jūsu izpratne par cilvēka dabu, kas ļaus jums pārdomāt savu skatījumu uz to.

Lasi vēl: “Latvijas valsts meži” informē iedzīvotājus, ka vietējos mežus pārņem invazīva suga! Jābūt modram!

Šķiet, ka citu vajadzības jūs nostādat augstāk par savām seksuālajām vēlmēm. Varētu būt noderīgi izveidot vairāk vietas savām vajadzībām un apzināti tās izteikt.

Kopumā šis mēnesis sola mīlestības, romantikas un sociālo sakaru laiku. Izmantojiet šo posmu, lai sazinātos ar citiem cilvēkiem, neatkarīgi no tā, vai tie ir romantiski vai platoniski, un parūpējieties par savām vēlmēm un labklājību.

Šis periods nozīmē izaugsmi un lolotu vēlmju piepildījumu. Ļaujiet sev pilnībā aptvert un izbaudīt mīlestību, kas jūs ieskauj šajā īpašajā laikā.

Turpini lasīt, kuras vēl zodiaka zīmes ir šajā sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment