Tantuks terorizēja citus daudzdzīvokļu nama iemītniekus. Bet tad viņi izgudroja oriģinālu veidu, kā nešpetnieci pārmācīt!

Reiz Leons neizturēja, kulturāli pasūtot pretenciozo dāmu, taču tas nepalīdzēja, un viņa pie durvīm piedraudēja ar policiju. Vēlāk sieviņa kļuva pavisam nekaunīga, pēc pulksten 21:00 atslēdzot elektrību skapī kāpņutelpā. Leonam nācās skapim uzlikt slēdzeni, bet nez kāpēc gaisma atkal nodzisa. Jaunais vīrietis iznāca kāpņutelpā – ne gaismas, ne skapja slēdzenes.

Sūdzību par vecmāmuļas rīcību pāris iesniedza policijā, bet kāda jēga! Policista sarunas ar tantuku beidzās ar neko, un viņa atkal ķērās pie savas kaitnieciskās darbības, vakaros izslēdzot gaismu elektrības skapī.

Pāris sāka domāt par pārcelšanos, taču bažījās, ka diez vai citur atradīs tik labu dzīvokli. Iespējams, tas tika pārdots tieši negantās kaimiņienes dēļ.

Palīgā nāca kāds Leona draugs. Piedāvāja nopirkt veļas mašīnu. Lai gan tā bija veca un skaļi grabēja, īpašnieks to pārdeva teju par velti. Nopirkuši veco sadzīves tehniku ar dokumentiem, laulātie ar nepacietību gaidīja, kad varēs īstenot savu “izrēķināšanās plānu”.

 

Tieši pulksten 21:00 viņi ieslēdza veļasmašīnu, un tā sāka ļoti skaļi grabēt, traucējot apakšstāva sirmgalves trauslo miegu. Viņa nelika ilgi uz sevi gaidīt. Drīz večiņa pienāca pie elektrības skapja ar savu atslēgu. Leons un Inese paslēpās kāpņu laukumiņā, vērojot viņas rīcību, kamēr viņa noņēma slēdzeni un ielika to sev kabatā. To visu pāris nofilmēja ar kameru, lai varētu iesniegt pierādījumus tiesībsargiem.

Kā jau bija brīdinājis Leona draugs, veļas mašīna sabojājās, kad pazuda elektrība. To salabot bija ļoti dārgi. Vieglāk ir nopirkt jaunu. Var teikt, ka vecmāmuļa atstāja jauno ģimeni bez veļas mašīnas!

Leons un Inese par večiņas rīcību uzrakstīja iesniegumu policijai, pievienojot kameras ierakstus. Kad pie kaimiņienes atkal ieradās vietējais policists, viņa mēģināja turēties pie savas taisnības, tomēr uzzinot, ka viņu apsūdz svešas mantas bojāšanā, viņas degsme pilnībā pierima.

Lasi vēl: VID informē, ka līdz 1.jūnijam visiem Latvijas iedzīvotājiem ir jāpaspēj izdarīt šis! To var izdarīt attalināti

– Man ir maza pensija, kā es samaksāšu? vecā sieviete raudulīgi teica.

– Mēģiniet mierīgi vienoties ar kaimiņiem, ieteica policijas pārstāvis.

Poļinai nācās noslēgt ar kaimiņiem mieru un jālūdz atsaukt pieteikumu. Viņa apsolīja, ka turpmāk neatslēgs elektrību kāpņu telpas skapī un neizvirzīs nekādas pretenzijas.

Pāris vecajai kundzei piedeva. Taču tad viņa sāka atriebties savādāk, pavadot abus laulātos ar ļaunu skatienu, kad nejauši satika. Inesi un Leonu gan absolūti neuztrauca viņas atriebīgums. Ja vecenīte neprata pieņemt “burkānu”, lai tad dabū ar “pātagu”!

Bet kā tev patika šis stāsts par kaimiņattiecībām? Ja ir nācies piedzīvot ko līdzīgu, laipni lūgts dalīties komentāros!

 

Leave a Comment