Tā būs elle: numerologs atklāja patiesību par briesmīgo spoguļdatumu – 23.02.2023.

Palaists bumerangs Spoguļdatums 23.02.2023. var tikt uzskatīts par sprūda dienu – visas jūsu domas, centieni, vārdi un darbi šajā dienā, savijušies vienā enerģijas mudžeklī, tiek palaistas smalkajā Visuma telpā.

Viss būtu kārtībā, taču šāda palaišana darbojas pēc bumeranga principa, saka vēdiskā numeroloģe Jūlija Soboleva. Pēc viņas eksperta domām, viss atgriezīsies, turklāt trīskāršā formā.

Tas ir galvenais spoguļa datuma briesmas. Ja šajā dienā nevaldīsiet savas emocijas, strīdēsieties, lamāsieties, lietojat necenzētu valodu (īpaši bīstami, jo neķītri vārdi darbojas kā burvestība) vai sakārtosiet lietas un novēlēsiet citiem ļaunu, tad viss jūsu negatīvisms vērsīsies pret jums.

Šis princips Visumā ir fundamentāls pat bez spoguļdatumiem, taču 2023. gada 23. februārī tas trīskāršosies. Kā sevi pasargāt? Esiet gatavs tam, ka cilvēki nespēs kontrolēt savas emocijas, aizkaitināmība izzudīs un jūs šajā neparastajā dienā varat kaut kas aizvainot.

Centieties nereaģēt uz šādiem uzbrukumiem no citiem, pat ja jums šķiet, ka pret jums izturas netaisnīgi. Tavs uzdevums nav turēt ļaunu prātu, jo tieši viņa, trīskāršojusi savus spēkus, pēc 23.02.2023 kā čūla saēdīs tavu dvēseli no iekšpuses un saindēs tavu dzīvi uz ilgu laiku.

Lasi vēl: 28 gadu veca sieviete pēdējā grūtniecības mēnesī tiek baisi nogalināta savā paša mājoklī

Ir viens vienkāršs, bet efektīvs veids, kā pasargāt sevi no apvainojumiem un ielaušanās – uztvert visu kā joku un būt pozitīvam vismaz šajā grūtajā 2023. gada 23. februāra dienā. Turklāt tā būs nedēļas nogale un brīvdiena. Koncentrējieties uz savu iecienītāko Tēvzemes aizstāvju apsveikumu!

 

Leave a Comment