Swedbank piešķir 17,5 miljonu eiro kredītu tirdzniecības centra “Olimpia” rekonstrukcijai

Swedbank piešķīra 17,5 miljonu eiro aizdevumu uzņēmumam Grinvest tai piederošā tirdzniecības centra “Olimpia” refinansēšanai un rekonstrukcijai.

Swedbank pārstāvji stāsta, ka renovācijā un remontdarbos plānots ieguldīt gandrīz sešus miljonus eiro. Kā informē banka, 2023.gadā tiks veikts tirdzniecības centra pirmā stāva remonts, paplašinot veikalu “Sports Direct”, pilnībā atjaunojot lielveikalu “Rimi”, kā arī atverot pirmo “Tradehouse” veikalu Rīgā.

Vienlaikus “Grinvest” partneris Antanas Danis stāsta, ka visi plānotie renovācijas pasākumi tiks īstenoti līdz 2023.gada vidum. Vēstīts, ka Grinvest tirdzniecības centru iegādājās 2020. gadā. Gada beigās. Darījuma summa netika atklāta.

Grinvest ir privāta investīciju kompānija, kas specializējas privātā nekustamā īpašuma un privātā kapitāla investīciju iegādē un pārvaldīšanā Baltijas valstīs. 2020.gada rudenī Grinvest iegādājās tirdzniecības centru “Olimpia” un “SEB bankas” centrālo ēku Latvijā. “Swedbank” ir lielākā banka Latvijā pēc aktīviem.

Leave a Comment