Swedbank nāk klajā ar svarīgu informāciju visiem saviem klientiem! Banka aicina iepazīties ar šo info, lai nebūtu pārsteigumu

Latvijas banka ”Swedbank” nākusi klajā ar svarīgu un noderīgu informāciju visiem saviem klientiem. Swedbank darbinieki uzskata, ka ar šo informāciju vajadzētu obligāti iepazīties visiem. 

Šogad vidējais uzņēmums šāda veida krāpšanas dēļ zaudēs nepilnus 100 000 eiro. Ja uzņēmuma saziņā ar partneriem ir iesaistīti krāpnieki, viņi var izmantot šo informāciju, lai viltotu parastos rēķinus un apkrāptu uzņēmumu, nomainot saņēmēja konta numuru.

Attiecības un uzticēšanās starp biznesa partneriem biznesa pasaulē ir izplatīta parādība, īpaši, ja viņi sadarbojas jau ilgu laiku. Ja uzņēmuma saziņā ar partneriem ir iesaistītas krāpnieciskas personas, tās var izmantot šo informāciju, lai viltotu parastos rēķinus un apkrāptu uzņēmumu, nomainot saņēmēja konta numuru.

Ja saņemat vēstuli no biznesa partnera, kas informē, ka mainās uzņēmuma norēķinu rekvizīti, ieteicams vēlreiz pārbaudīt šo informāciju, pirms tai akli uzticaties un iespējams zaudēt naudu.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmēm eņģelis sola decembrī vēl neredzētus panākumus; veiksme skries pie tevis pati

Kā arguments maksāšanas kārtības maiņai var tikt izmantots neplānots audits no uzņēmuma puses, pieprasot apmaksāt rēķinu uz citu kontu, vai informēt, ka mainās sadarbības banka. Swedbank lūdz jums būt piesardzīgiem pirms pārskaitīt naudu.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Geila</cite>

    Tiešām informācija nāk no Swed? Izklausās kā kautkāds teksts izrauts no konteksta.Vai arī žurnālisti kļuvuši absolūti neprofesionāli.

  • <cite class="fn">Eric Simonelli</cite>

    they all are tired from white teeth thats why they put gold or silver teeth!!!!

  • <cite class="fn">Gretta Reines</cite>

    Excellent blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

  • <cite class="fn">Eun Saluja</cite>

    We are a group of volunteers and opening a new system in our community. Your web site given us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

  • <cite class="fn">Numbers Agnor</cite>

    We still cannot quite think We could come to be sort checking important points located on your blog post. My children and i are sincerely thankful to your generosity and with giving me possibility pursue our chosen profession path. Just you important information I of your web-site.

  • <cite class="fn">User Login</cite>

    Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

Leave a Comment