Svaiga seja, spoži mati. Palīdzēs ledusskapja krājumi!


Paši vienkāršākie un pieejamie produkti no ledusskapja un pieliekamā krājumiem lieliski palīdz uzlabot gan sejas, gan matu izskatu.

Pietiek zināt, ka veselībai vērtīgās vielas, kuras skaļi reklamē zīmolu kopšanas līdzekļi, ir pieejamas arī dabīgos produktos, turklāt veidā, kuru organisms spēj lieliski izmantot.

Samaltas kāposta lapas
* Lai sejas ādu atbrīvotu no taukainā spīduma, pāris kāposta lapu samaļ gaļas maļamajā mašīnā, iegūto masu sajauc ar sakultu olbaltumu un uz 15 minūtēm uzklāj sejai.

Rīvēts kartupelis
* Lai seja un kakls būtu balti sārts, sejai uz vienu stundu uzklāj sarīvētu kartupeli, bet kaklam pa spirāli aptin kartupeļu mizas, apsien ar lakatu vai šalli un tur 2 stundas.

Ola un majonēze taukainiem matiem
* Vienu olu sajauc ar 2 ēdamkarotēm rīcineļļas, 1 tējkaroti etiķa un 1 tējkaroti glicerīna. Turpinot maisīt, uzlej uz galvas, rūpīgi iemasē ādā, uzvelk galvā polietilēna maisiņu un apsien ar siltu dvieli. Pēc 15–20 minūtēm izmazgā.

* Ņem 2–3 ēdamkarotes majonēzes, sajauc ar 1 saberztu ķiploka daiviņu un ieziež galvas ādā. Pēc 1–2 stundām izmazgā ar taukainiem matiem piemērotu augu novārījumu.

Kumelītes
* Lai mati atgūtu dabisko krāsu un spīdumu, 2 ēdamkarotes kumelīšu ziedu aplej ar glāzi verdoša ūdens, pusstundu nostādina slēgtā traukā, tad izkāš. Ar vēso uzlējumu katru dienu 15 minūtes mitrina matus.

Kalciju saturoši produkti
* Sievietes, kuras agri nosirmo (jau pirms 40 gadu vecuma), ir pastiprināti pakļautas osteoporozei (ja sirmo matu ir vairāk nekā puse). Tāpēc viņām īpaši jārūpējas, lai ikdienas uzturā vienmēr būtu ar kalciju bagāti produkti.

Avots: soulpost.ru 

Leave a Comment