Stjuarte atklāja noslēpumu, kuras ir labākās un kuras sliktākās sēdvietas lidmašīnā

Pasažieri, kuri sapņo par netraucētu un bezrūpīgu lidojumu, par savu komfortu var parūpēties jau iepriekš.

Aviokompānijas British Airways stjuarte ir atklājusi, kuras sēdvietas lidmašīnās var būt piemērotas tiem, kam ir stipras bailes no turbulences. Ir arī padomi, kas palīdzēs aizmirst par sliktu dūšu lidojuma laikā.

Pēc stjuartes teiktā, daudzi pasažieri pirms lidojuma ir ļoti nervozi. Un viņi baidās ne tikai no sliktas pašsajūtas, bet arī no turbulences.

Un, lai gan šī parādība tiek uzskatīta par pilnīgi normālu, pasažieri bieži vien ir nobijušies, kad lidmašīna sāk “kratīties”. Tas, protams, izraisa paniku, kas var izplatīties visā salonā.

Tāpēc, ja esat nervozs un ļoti nobijies, stjuarte iesaka par to pastāstīt lidojuma apkalpei. Ja iespējams, viņi var jums palīdzēt tikt galā ar stresu. Un, ja apstākļi to atļauj, stjuarte var pārvietot jūs uz ērtāku sēdvietu, kuru turbulences laikā pārāk “nesakrata”.

Sliktākā vieta lidmašīnā

Izrādās, ka daļēji izvairīties no turbulences ir diezgan reāli. Visbiežāk to īpaši spēcīgi izjūt pasažieri, kas sēž lidmašīnas aizmugurē.

Aste, pēc stjuartes teiktā, var “kratīties” spēcīgāk, jo tā tikai palīdz lidmašīnai balansēt uz gaisa bedrēm.

Kāda ir ērtākā sēdvieta lidmašīnā

Stjuarte sacīja, ka pasažieri, kuri sapņo par vienmērīgu un netraucētu lidojumu, par savu komfortu var parūpēties jau iepriekš. Lai to izdarītu, viņiem būtu jāizvēlas sēdvietas lidmašīnas salona vidū.

Tāpat vislabākās iespējas ir sēdvietas pie spārniem. Un, ja jūs ciešat no bailēm no slēgtām telpām un uztraucaties par savu drošību – dodiet priekšroku sēdvietām pie ejas.

Turklāt pasažieriem tika sniegti padomi, kas palīdzēs atbrīvoties no slikta dūšas lēkmēm. Ja jau esat izvēlējies sēdvietas, kurās turbulence nebūs tik spēcīgi jūtama, parūpējieties par šādiem punktiem:

Neatsakieties no kondicioniera un vēdināšanas, svaigs gaiss palīdzēs.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Mēģiniet novērst savu uzmanību, skatoties filmu vai lasot.

Mēģiniet dzert gāzētos dzērienus ar ingveru, lai palīdzētu kuņģim tikt galā ar stresu.

 

 

Leave a Comment