Steidzami izplatīta ziņa par kādu seriāla ”Ugunsgrēks” aktieri, kurš ir pazudis kopš 15.jūlija

Diemžēl šodien steidzama ziņa izplatīta sociālajos tīklos, kur tika paziņots, ka pazudis kāds aktieris, kurš reiz tēlojis seriālā ”Ugunsgrēks”. Viņš nav redzēts kopš 15.jūlija.

Valsts likumsargi Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu pārvaldes amatpersonas meklē bezvēsts pazudušo 1984. gadā dzimušo aktieri Antonu Zamišļajevu.

Kā tiek ziņots, viņš 15. jūlijā pēdējo reizi bijis pie tuvinieka Rīgā, Bruņinieku ielā. Viņa paazīmes: augums 170 cm, brūni pagari mati. Viņam virsū bijis balts krekls, zilas džinsu bikses, melnas vasaras čības.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

PRIVĀTAIS ARHĪVS

Valsts likumsargi lūdz aplūkot vīrieša attēlu un sniegt jebkādu informāciju par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110. Noderēs jebkāda informācija par pazudušo personu.

Atgādināsim, ka Antons ir aktieris, kurš savā laikā tēloja Fēliksa pazudušo dēlu Svjatoslavu Zaicevu. 2014.gadā diemžēl seriāls ”Ugunsgrēks” pārtrauca sadarbību ar aktieri. Toreiz izcēlās publisks strīds dēļ šīs tēmas.

Toreiz tālajā 2014.gadā aktieris Antons Zamišļajevs atzīst, ka lielus sapņus un cerības bija licis uz šo konkrēto seriālu, bet šī negaidītā scenārija maiņa, un viņa sapņi par darbu vienā no populārākajiem latviešu seriāliem pēkšņi pagaisuši.

Lasi vēl: Vērsim vērtīga pieredze, bet Ūdensvīram jāieklausās citu padomos; Dienas prognoze 20. jūlijam visām zīmēm

Viņš pēc šī seriāla bija vēl parādījies dažādās teātra izrādēs un TV ekrānos, tomēr toreiz atzina, ka ar šo honorāru nepietiek, lai izdzīvotu, jo vecāku un radinieku viņam neesot kas palīdz. Viņš uzsvēra, ka ir pilnīgi viens.

Toreiz viņš sacīja: ”Man nav vecāku, kas palīdz, ja iet grūti. Neesmu mantojumā saņēmis ne māju, ne mašīnu, it neko.”

Aktieris atzina, ka ļoti mīl kārtību un par spīti tam, ka ir uzaudzis bez vecākiem ir strādīgs, jautrs un nekad nesūdzas par trūkumu savā dzīvē. Viņš ticēja, ka nākotne būs labāka. Tā 2014.gada kādā intervijā viņš atzina.

Tomēr atgādinām vēlreiz: Valsts likumsargi lūdz aplūkot vīrieša attēlu un sniegt jebkādu informāciju par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110. Noderēs jebkāda informācija par pazudušo personu. 

 

Leave a Comment