Sporta zvaigzne dodas aizsaulē 51 gada vecumā: ”Diemžēl mēs zinājām, ka tas notiks drīz”

Viņa visu savu mūžu aizvadīja uz sporta laukuma, gadu gadiem cīnījās, lai iegūtu augstākās vietas un viņai tas arī izdevās. Diemžēl 7.jūlijā notika neparedzētais un viņa devās aizsaulē. 

Mums ir piešķirta nenovērtējama dzīvības dāvana, ko mums dāvājuši mūsu vecāki. Ļoti vēlams, lai papildus šai dāvanai mēs no viņiem būtu mantojuši arī pārliecību, ka dzīve pēc savas būtības ir lieliska.

Tomēr, ja mums nav paveicies iegūt šādu pārliecību, mūsu pienākums ir atklāt eksistences brīnumu un varenību grūtību vidū. Kad mēs pagarinām savu ceļojumu cauri dzīvei, mūsu pieķeršanās tai padziļinās, atstājot mūsos arvien mazāku vēlmi pēc tās izbeigšanās.

Kad esam atklājuši dzīves skaistumu, mums ir spēja izplatīt šo atklāsmi mūsu līdzcilvēkiem.

 

Nikija Makreja-Pensone, basketbola zvaigzne un trenere, aizsaulē devusies 51 gada vecumā, 7.jūlijā.

Pēc izcilās koledžas karjeras Tenesī universitātē viņa izcīnīja divas olimpiskās zelta medaļas, deviņus gadus spēlēja W.N.B.A. un bija galvenā trenere divās universitātēs.

Lasi vēl: Cik daudz skaidras naudas varat ieskaitīt savā kontā? Latvijas bankas skaidro cik tas ir svarīgi, lai šo summu nepārsniegtu

Lasi vēl: Naudas okeāns un prēmiju jūra: augusta finanšu horoskops visām zodiaka zīmēm. Uzzini jau tagad, kā tev veiksies!

Piektdien aizsaulē devās Nikija Makreja-Pensone, Tenesī Universitātes sieviešu basketbola komandas izcilā amerikāņu saspēles vadītāja, divkārtējā olimpiskā zelta medaļniece un trīskārtējā W.N.B.A. Visu zvaigžņu spēlētāja. Viņai bija 51.

 

Par viņas aiziešanu paziņoja Rutgersas universitāte, kur viņa gatavojās uzsākt savu otro sezonu kā sieviešu basketbola komandas trenera asistente. Skola nenorādīja, kur viņa n.o.m.i.r.a, un nenosauca iemeslu. Makrejai-Pensonaei krūts vēzis tika diagnosticēts 2013. gadā.

Viņa bija divreiz visu amerikāņu un trīs reizes visu dienvidaustrumu konferences spēlētāja. Viņa palīdzēja Lady Vols izcīnīt trīs regulārās sezonas konferences titulus pēc kārtas un divus konferences turnīru čempionātus.

Arī interesanti: Kā ātri iekonservēt meloni ziemai: garšos kā ananāss un derēs gan salātiem, gan desertiem

Leave a Comment