Spēcīgais enerģijas pilnmēness, kas būs 23.12.22 skars visus, īpaši šīs 4 zodiaka zīmes

Nozīmīgs astroloģisks notikums būs jauns mēness, kas notiks 23.decembrī plkst.13:16. Mežāža zīmē. Jauns mēness sakrīt ar ziemas saulgriežiem 21. decembrī.

Līdz ar to no 21. līdz 23. decembrim notiekošie pasākumi dos pamatu jaunu plānu un izmaiņu īstenošanai, kas notiks jau 2023. gada martā. Šis ir laiks, lai noslēgtu gadu un pārdomātu tādus jautājumus kā “Kur mēs ejam? Kas ir jāmaina, lai nākamgad tas būtu savādāk?”

Šis ir ideju un plānu nobriešanas posms attiecībā uz izmaiņām politiskajā un ekonomiskajā sistēmā. Jāpiebilst, ka šis ir nozīmīgs posms pasaulei. Šis ir svarīgs jauns mēness, kas atklāj jaunu periodu visai pasaulei.

Šobrīd lielu un apjomīgu plānu briedums, visticamāk, būs vērsts uz pārmaiņām un reformām ekonomikā, finanšu sektorā, kā arī dabas resursu un enerģijas izmantošanā.

Lasi vēl: Savā 46. dzimšanas dienā pēc ilgstošas slimības mūžībā devies mākslinieks: ”Viņš aizmiga un vairs nepamodās”

Vēzis

Jaunā mēness periodā no 20. līdz 25. decembrim uz ceļa jābūt īpaši uzmanīgiem pie stūres, šajā laikā iespējams paaugstināts negadījumu skaits.

Lasi vēl: Lai arī cik skarbi tas izklausītos, bet diemžēl šīm 3 zodiaka zīmēm šī būs sliktākā nedēļa

Centieties kontrolēt savas emocijas, jo šajā laikā var būt paaugstināta emocionalitāte, impulsivitāte, kā arī nav jāsteidzas ar svarīgu lēmumu pieņemšanu šajā laikā. Šobrīd iespējamas avārijas, dabas katastrofas, piemēram, zemestrīces.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment