Šodien ir Vēršu diena, bet Mežāzim lielas peļņas iespēja; Dienas horoskops 26. martam visām zodiaka zīmēm

Zvaigžņu eksperti sastādījuši horoskopu 26. martam visām zodiaka zīmēm. Viņi brīdina, ka marta pēdējās nedēļas beigas var būt ļoti grūtas.

Daudzi vienkārši nevarēs atpūsties, un Mēness Dvīņos nozīmē nopietnu attieksmi pret darbu.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Ļoti darbīga diena, kas nesīs negaidītas tikšanās un iepazīšanos. Lielisks laiks, lai atrisinātu jautājumus un problēmas, kuras esat atlikuši uz vēlāku laiku. Daudziem pavērsies slēptas iespējas, kas iepriekš nebija pieejamas. Iespējamas jaunas romantiskas iepazīšanās.

Lasi arī: Skumjas ziņas Markus Rivas dzīvē: ”Piedzīvots daudz, prieki un bēdas”

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)
Šīs zīmes pārstāvji visu dienu būs notikumu centrā. Darba jautājumi tiks atrisināti vienkārši ar blīkšķi. Šodien ir tava diena, zvaigznes un veiksme tevi atbalsta, ej uz to, un viss, ko esi ieplānojis, noteikti piepildīsies. Vakaru vislabāk pavadīt draugu kompānijā vieglai un nepiespiestai sarunai.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Mēģiniet ierobežot savas emocijas šajā dienā. Neiesaistieties strīdos un konfliktos gan mājās, gan darbā. Centieties saglabāt vēsu prātu un nepakļaujieties ļaundaru provokācijām. Jebkurā sarežģītā situācijā jūs vienmēr varat atrast kompromisa risinājumu. Tāpēc sāciet dialogu ar citiem, un sarunas procesā noteikti tiks atrasts abām strīda pusēm piemērots risinājums.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment