Šodien ir Vēršu diena, bet Mežāzim lielas peļņas iespēja; Dienas horoskops 26. martam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Ļoti laimīga diena šīs zīmes pārstāvjiem. Tev būs lieliska iespēja izlīgt mieru ar cilvēkiem, ar kuriem iepriekš biji strīdējies. Spēja atrast kontaktu ļoti palīdzēs biznesa jautājumu risināšanā. Zvaigznes šodien ir jūsu pusē, dodieties uz to, un jums veiksies.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Šajā dienā šīs zīmes pārstāvjiem vairāk laika vajadzētu veltīt ģimenei. Apmeklējiet savus vecākus vai tuvākos radiniekus. Ja esi ar kādu sastrīdējies, tad šodien ir lieliska diena izlīgšanai. Lauvu sagaida panākumi finanšu jomā. Negaidīti parādīsies jauni vilinoši piedāvājumi saistībā ar uzņēmējdarbību.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šajā dienā Jaunavas zīmes pārstāvji var saņemt negaidītu pārsteigumu vai dāvanu. Darbā jums būs jāpieliek pūles, taču rezultāts ilgi nebūs jāgaida. Daudzi jautājumi tiks atrisināti ļoti negaidītā veidā. Sarežģītās situācijās tu vari saņemt atbalstu no turienes, kur negaidīji.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Nav tā labākā diena Svariem. Esiet apdomīgs un mēģiniet kontrolēt sevi jebkurā situācijā. Nevadieties no ļaundariem, kuri vēlas jūs izprovocēt uz konfliktu. Sargiet savus nervus, nereaģējiet uz provokācijām.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Lai cik grūta šī diena būtu, nekrīti panikā. Neņemiet pie sirds sīkus strīdus un neveiksmes. Laika gaitā viss uzlabosies un nostāsies savās vietās. Padomājiet par saviem dzīves plāniem globālā formātā, analizējiet savas kļūdas un virzieties uz savu mērķi. Zvaigznes šajā dienā neiesaka veikt dārgus pirkumus.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Diena būs aizņemta, nesteidzieties. Esiet īpaši uzmanīgs pret sīkumiem, apdomīgs it visā. Šajā dienā var viesoties jaunas idejas, kas saistītas ar darbu. Lietišķās sarunas aizritēs ar blīkšķi, var rasties jaunas paziņas un sakari. Liela neparedzētas peļņas iespējamība.

Lasi arī: Skumjas ziņas Markus Rivas dzīvē: ”Piedzīvots daudz, prieki un bēdas”

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ne tā labākā diena šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Iespējami nelieli pārpratumi darbā un nepatikšanas. Iespējamas  nepatikšanas, pirms turpmākām uzvarām. Uzticieties savai intuīcijai, šodien tieši viņa jums pateiks izeju no šīs situācijas. Neklausieties citu padomos. Tieši šodien parādīsies unikāla iespēja labot iepriekš pieļautās kļūdas.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Šo dienu vislabāk pavadīt vienatnē ar sevi, domāt par nākotnes plāniem. Ja tas nav iespējams, centies neielaisties konfliktsituācijās un atturēties no kritikas un komentāriem par kolēģiem darbā. Nepieņemiet pēkšņus lēmumus par finanšu ieguldījumiem un biznesu.

Leave a Comment