Šodien ir ļoti skaists datums, 22.11.22. Gada diena, kad ūdenim piemīt milzīgs spēks un ne tikai

Mūs gaida skaists datums – 22.11.22. Kas tajā slēpjas no numeroloģijas skatupunkta? Šis ir ļoti mītisks datums. Datums, kad nav nekā neiespējama. 

Skaitlis 11 – vīrišķā enerģija.

Skaitlis 22 – sievišķā enerģija.

Lai noskaidrotu dienas vibrāciju, jāsaskaita visi skaitļi.

2+2+1+1+2+0+2+2 = 12. Šis skaitlis nozīmē dzimtu.

Izrādās interesanta kombinācija: vīrišķā un sievišķā enerģija veido kombināciju, ko var saukt par Augstāko Es. Un šajā dienā mēs saņemsim arī ģimenes atbalstu.

Tāpēc šajā dienā noteikti jāveic darbības, kas sekmē darbu un ģimenes attiecības, var lūgt citu atbalstu, un ir nepieciešams iedziļināties lietās, lai saņemtu padomu.

Saskaņā ar Pitagora laukumu, šajā dienā virmo arī divnieku enerģija – 222222. Tas nozīmē, ka parādās pieeja visiem sasniegumiem. Tāpēc secīgi veiciet šādas darbības:

– Izsakiet vēlmes

– Izvirziet mērķi un plānojiet tā īstenošanu

– Izmantojiet dažādas prakses, lai uzlabotu noteiktas dzīves jomas

Šajā dienā ir aktīva programma 88 (saskaņā ar Pitagora laukumu), un tas ir naudas portāls. Šīs programmas ietekmē jūs varat:

– Lūgt algas paaugstinājumu

– Nosūtīt CV

– Noteikt savu darbības sfēru

Šajā dienā negaidīti var atnākt nauda, piemēram, kāds var atmaksāt parādu.

Šajā dienā neviens nedrīkst aizdot vai ņemt kredītu – tā ir izņemšana no jūsu naudas kanāla.

5 ieteikumi, lai saņemtu šīs dienas aizbildņu labvēlību un iegūtu negaidītus labumus:

– Izteikt komplimentus un sirsnīgi uzslavēt sievietes.

– Runāt ar savu Augstāko Es.

 

Lai to izdarītu, ērti apsēdieties. Aizveriet acis un trīs reizes ieelpojiet un izelpojiet caur degunu. Pēc tam atjaunojiet normālu elpošanu, elpojiet normāli un sakiet: “Mans augstākais es, lūdzu, dod ziņu, lai es saprastu, kā ar tevi sazināties.”

Tad mēs novērojam. Augstākais Es var izpausties kā enerģētiska sajūta, it kā jūs kaut ko sajustu ķermenī, vai arī tas var nākt caur domām – pirmā doma ir pareiza. Vai arī jūs pat varat ieraudzīt viņa sejas attēlu. Un, tiklīdz tas notiek, sakiet: “Paldies!” Tad jūs varat uzdot jebkuru jautājumu saviem vārdiem.

Ja kontakts nenotiek, joprojām mēģiniet uzdot jautājumu, kas jūs interesē, un pagaidiet 2-3 minūtes ar aizvērtām acīm. Pēc tam sakiet “Paldies!” un atveriet acis.

Ja nesaņemat atbildi uzreiz, neuztraucieties, tā var atnākt vienas dienas laikā.

– Šodien ir svarīgi atgūt to, kas likumīgi pieder jums. Vai, kā minimums, ziņojiet par to, kas jums ir atņemts. Iestājieties par savām tiesībām un personiskajām robežām.

– Izvirziet mērķi mēnesim tai jomā, kurā jums ir vismazākie rezultāti.

– Atstājiet gardumus vakarā uz galda savas mājas sargam un sakiet: “Mājas gariņ, paņem gardumus, un ienes mājās laimes piltuvi!”

 

Lasi vēl: Astrologi atklāj, ka 25.novembrī šīs trīs zodiaka zīmes izies no “Melnās likteņa svītras”

Atgādinām, ka šodien ūdenim piemīt īpaši ārstnieciskas īpašības un milzīgs enerģijas spēks. Ūdens šodien absorbē šīs dienas enerģiju kopumā.

 

COMMENTS

Leave a Comment