Šo zodiaka zīmju pārstāvju dzīvi šogad piemeklēs negaidīta laime. Lūko, varbūt tu arī esi viņu vidū!

Franču astrologi izpētījuši, kuru zodiaka zīmju pārstāvji drīzumā tiks iekļauti Visuma baltajā sarakstā. Drīzumā viņi skaļi priecāsies aiz laimes, jo viņu profesionālā un personīgā situācija uzlabosies, bet finanses tikai vairosies.

Jau kopš gada sākuma Plutons īsteno tranzītu pa pēdējiem Mežāža grādiem un vērš uzmanību uz tavu potenciālu, ļaujot efektīvāk sasniegt mērķus.

Venera un Plutons ir kopsolī kopš janvāra sākuma; šīs tuvināšanās dēļ dažādos veidos padarīs tavas attiecības intensīvākas un spilgtākas. Savukārt Jupiters Auna zīmē līdz maijam atbrīvos savu dinamisko enerģiju un radīs labu ietekmi, kas daudziem zemāk minēto zodiaka zīmju pārstāvjiem sniegs entuziasmu un augstu motivāciju.

Noskaidro, vai esi to astroloģisko zīmju vidū, kurām šī astrālā kombinācija nes optimismu, laimi un veiksmi!

Dvīņi

Motivācijas trūkums, neveiksmes profesionālajā frontē un vilšanās. Dārgais Dvīni, tev noteikti bija nelabvēlīgiem notikumiem pārpilnas 2022.gada beigas. Bet neuztraucies, tas viss ir pagātnē. Jupiters Auna zīmē tevi iedvesmos, palīdzēs pārvarēt finansiālās grūtības un sasniegt visus mērķus, ko esi izvirzījis. Veneras un Plutona savienojums apgaismos tavu ceļu.

Tev ir visas atslēgas, lai būtu laimīgs kopdzīvē ar savu otro pusīti. Bet – ja esi viens, drīz satiksi brīnišķīgu cilvēku – kas zina, varbūt tas ir tavs liktenis?

Tomēr zvaigznes iesaka būt mierīgam, saglabāt līdzsvaru un draudzīgāk izturēties pret apkārtējiem cilvēkiem. Plutons Mežāža zīmē apskaidros tavu prātu un palīdzēs rast kompromisus un problēmu risinājumus. Vienkārši klausies un esi atvērts, tas var nest tev tikai laimi un labklājību!

 

Strēlnieks

Lai arī gada sākums attiecību ziņā nav bijis vieglākais, tas nebūt nenozīmē, ka turpmākie mēneši būs grūti. Tas ir tālu no patiesības! Jau pavisam drīz tu pamanīsit izmaiņas savā dzīvē!

Varbūt tā būs pārcelšanās uz jaunu dzīvesvietu vai jaunas profesionālās iespējas. Turklāt Plutona tranzīts Mežāzī aicina koncentrēties uz savām prasmēm un spēju klausīties, lai izvairītos no jebkādiem konfliktiem gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē.

Jupitera atrašanās Auna zīmē vairos tavu veiksmi, tāpēc nav brīnums, ka drīzumā saņemsi jaunus piedāvājumus. Tas vairos tavu pašapziņu un mudinās divkāršot pūles, lai sasniegtu savus mērķus.

Lasi vēl: Diemžēl šonakt Latgalē neuzmanības dēļ, kāda ģimene palika bez sava ģimenes locekļa; līdzjūtību!

Tajā pašā laikā Venera, mīlestības planēta, izgaismo Plutonu, kas nozīmē jauna un patiesa mīlas stāsta dzimšanu. Jebkurā gadījumā tu priecāsies, kad uzzināsi, ka tuvākais laiks ir labvēlīgs jebkādām tikšanās reizēm.

 

 

Nākošās zodiaka zīmes skati lasot tālāk

Leave a Comment