Sliktas ziņas savulaik ietekmīgā un populārā deputāta Artusa Kaimiņa dzīvē

Rīgas rajona tiesa ir apmierinājusi apdrošināšanas uzņēmuma “Balta” pieteikumu un nolēmusi no bijušā Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa piedzīt 24 148 eiro zaudējumus par ugunsgrēka radītajiem zaudējumiem, kā norādīts tiesas skaidrojumā.

Šis spriedums vēl ir iespējams pārsūdzēt. Informācija, kas ir pieejama medijiem, liecina, ka šī tiesvedība ir saistīta ar ugunsgrēku dzīvoklī, kurā agrāk dzīvoja Kaimiņš.

Ugunsgrēks notika 2019. gada nogalē, un Kaimiņš arī guva apdegumus šajā ugunsgrēkā. 2019. gada beigās dzīvoklī, ko īrēja Kaimiņš, notika ugunsgrēks, un tika secināts, ka ugunsgrēka izcelšanās iemesls bija cigaretes, svece vai cita mazjaudīga siltuma impulsa iedarbība uz gultas materiāliem guļamistabā.

Kaimiņš toreiz informēja presi, ka guļamistabā no lampiņām aizdedzies putu matracis. Mēģinot izmest to pa logu, deputāts guva roku apdegumus, bet spēja evakuēties no dzīvokļa. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests toreiz informēja, ka kopējā degšanas platība bija 40 kvadrātmetri.

Lasi vēl : “Nedēļas nogale būs sliktākā šogad!” Meteorologi iedzīvotājiem iesaka steidzami sagatavoties

Lasi arī: Policija nāk klajā ar negaidītu paziņojumu par pazudušo māmiņu : Atklājas, kas ļoti baiss!

Dzīvokļa īpašnieks un Kaimiņš ir noslēguši īres līgumu, kurā ir noteikts, ka īrnieks ir atbildīgs par zaudējumiem, kas ir radušies viņa darbības vai neaktivitātes rezultātā. Dzīvokļa īpašnieka apdrošinātājs jau ir izmaksājis kompensāciju 22 785 eiro apmērā, un tagad uzņēmums vēlas atgūt šos zaudējumus no Kaimiņa.

Par Artusa profesionālo darbību, kopš aiziešanas no politikas, nav skaidrības un nav zināms, vai viņš var atmaksāt šādu summu. Tomēr šo lēmumu vēl var pārsūdzēt.

Arī interesanti:

Kā izvēlēties kvalitatīvas saldētas zivis: 5 vienkārši noteikumi

Ko darīt 30 minūtes pēc automašīnas mazgāšanas ziemā: svarīgs padoms autovadītājiem

VIDEO. “Mūc no viņas, kamēr vēl ir iespēja!” soctīklos uzjautrinās par Andra Kiviča sievas Lienes uzvedību koncerta laikā

Leave a Comment