Slepens ienaidnieks ir jau tuvu. Vasilisa Volodina brīdina 3 zodiaka zīmes: ”Lūdzu, uzklausi mani!”

Tas ir brīnišķīgi, ja jūs dzīvojat ar atvērtu sirdi un mēģiniet uzticēties cilvēkiem. Bet līdzās tam svarīgi būt uzmanīgam un neaizmirst, ka ne visi vēl jums labu, un ir arī slepeni ienaidnieki. Horoskops brīdina Vēršus, Jaunavas un Ūdensvīrus, lai viņi ir uzmanīgi komunikācijā ar cilvēkiem.

Vērsis

Ar Vērsi veidojas visnotaļ interesanta situācija. Lieta tāda, ka mūsu priekšā ir cilvēks, kuram ir ļoti grūti pielaist sev tuvu klāt citu cilvēku. Horoskops vēsta, ka jūs ilgi vērojat, ļaujiet paiet laikam un tikai tad esat gatavi kādu saukt par draugu. Tas ir iemesls, kāpēc nodot Vēršus ir diezgan grūti. Bet nākotne jums būs sāpīga.

Diemžēl, šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir slepens ienaidnieks, un tas būs cilvēks, kuram jūs ļoti uzticaties. Tas var būt ne vienkārši labs draugs, bet pat radinieks. Nodevības iemesls būs vēlme jums kaut ko atņemt, vai ieņemt jūsu amatu darbā. Iespējams, kāds jūs pat apzags. Tas ir spēcīgs trieciens, bet Vēršiem svarīgi no tā izdarīt secinājumus un nenoslēgties sevī vēl vairāk. Vienkārši esiet modri, jo ne visi cilvēki ir tādi.

Lasi vēl: Smagi slimajam dziedātājam kļuvis krietni sliktāk; Sāpju nomocītais komponists neslēpj to

Jaunava

Ir ārkārtīgi grūti nodot un apmānīt Jaunavas, jo tie ir modri, gudri un uzmanīgi cilvēki, kuri vienmēr tur ausis atvērtas. Jūs ziniet, ka cilvēki ir spējīgi manipulēt un iegāzt, tāpēc nedzīvojiet ilūzijās. Bet līdzās katrai gudrai Jaunavai var atrasties kāds gudrāks un viltīgāks.

Jau sen kolēģu vidū atrodas slepens ienaidnieks, kurš darbojas ēnā. Viņš ap jums vērpj intrigas un izplata baumas, lai samazinātu jūsu ietekmi uzņēmumā un, iespējams, izmantotu jūsu privilēģijas. Tāpēc ir svarīgi, lai Jaunavas aktivizētos un pēc iespējas ātrāk noskaidrotu šo personību. Pasteidzieties, jo savādāk vēlāk nožēlosiet!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment