Slavens apģērbu veikalu ķēdes dibinātājs 65 gadu vecumā noslīcis Latvijā: “Dievs viņu paņēma pie sevis”

Pavisam nesen pasauli pārsteidza sēru vēsts, ka mūžībā aizsaukts izcils un slavens veikala ķēdes dibinātājs. Negadījums ir noticis pie mums, Latvijā. 

Boriss Ostrobrods nomira Latvijā. 65 gadus vecais vīrietis nav spējis izkļūt no automašīnas.

Par Sela veikalu ķēdes dibinātāja Borisa Ostrobroda nāvi pastāstīja viņa brālēns un brenda līdzdibinātājs Arkādijs Pekarevskis. Viņš paskaidroja, ka Boriss nespēja izkļūt no savas automašīnas.

“Traģisks negadījums – viņš braucu ar automašīnu gar ezeru savās mājās Latvijā, automašīna ieslīdēja ezerā, apgāzās un Borja noslīka,” stāstīja Arkādijs.

Uzņēmēja dēls apstiprināja notikušo, ko viņš arī nosauca par traģisku negadījumu. “Dievs viņu paņēma pie sevis,” sacīja vīrietis.

Uzņēmēja bēres notiks Izraēlā. Kā aptuvenais atvadīšanās datums tiek saukts 19. februāris.

Uzņēmums Sela tika dibināts 1991. gadā. Sākumā tas piegādāja apģērbu lielveikaliem Sanktpēterburgā, bet pēc septiņiem gadiem atvēra savu pirmo veikalu.

Lasi vēl: Ikviens bez maksas varēs saņemt līdz pieciem litriem piena: ”Mēs neko pretim neprasīsim”

Pēc 20 gadiem zīmolam bija vairāk nekā 600 veikalu visā valstī. 2019. gadā tika noslēgts darījums par Sela pārdošanu: zīmolu iegādājās Melon Fashion Group (MFG), kam jau piederēja tādi zīmoli kā befree, Love Republic un Zarina.

 

Leave a Comment