Skumja ziņa: Izcila aktrise mazuļa gaidībās nomira no pēkšņas sirdsdarbības apstāšanās 35 gadu vecumā

Astotajā grūtniecības mēnesī stāvoklī esošā izcilā un talantīgā aktrise nomira slimnīcā. Traģēdijas iemesls bija sirdslēkme. Ģimene ir satriekta. 

Kā izpelnīties paradīzē savu vietu? Pēc mācītāju viedokļa

Labas darbības: Dažādās reliģiskās tradīcijas uzsver labo darbību nozīmi. Tas ietver labu uzvedību, žēlsirdību, rūpēšanos par citiem, dāvanas devēšanu un līdzīgas darbības, kas attiecas uz citu cilvēku labklājību.

Garīgais izaugsmes ceļš: Dažas tradīcijas uzsver garīgās attīstības nozīmi. Tas ietver meditāciju, mācīšanos, līdzsvaru un miera sasniegšanu sava dvēseles attīstībā.

Populārā indiešu aktrise 31. oktobrī ieradās klīnikā uz kārtējo pārbaudi. Ārsta kabinetā televīzijas zvaigznei kļuva slikti. Mediķi nespēja viņu reanimēt. Viņi ziņoja, ka 35 gadus vecajai pacientei, kas pazīstama kā Dr. Prija, bija pēkšņi apstājusies sirdsdarbība.

Ārstiem izdevās izglābt viņas zēnu, viņš tagad atrodas intensīvās terapijas nodaļā. Par mākslinieces nāvi bija šokēts viņas vīrs un mamma. Par notikušo pastāstīja tuvs zvaigznes draugs.

 

“Mazulis atrodas intensīvās terapijas nodaļā,” savā personīgajā blogā paziņoja aktieris Kišore Satja. “Cik man zināms, ar viņu nav nekādu nopietnu veselības problēmu. Prijas māte raud, viņa nespēj samierināties ar savas vienīgās meitas nāvi. Kāpēc, lai Dievs izrādītu tādu nežēlību pret nevainīgiem cilvēkiem, kuri Viņam tic! Tas ir jautājums, uz kuru nav atbildes. Es nezinu, kā Prijas vīrs un mamma atgūsies no šī murga. Lai viņiem pietiek spēka to izdarīt.”

Dr. Prija bija ne tikai populāra māksliniece, bet arī ārste. Viņa strādāja PRS slimnīcā Tīruvanantapuramā, Keralā. Televīzijas zvaigzne uz grūtniecības laiku bija pārtraukusi aktrises karjeru.

Lasi vēl: Murgs sāksies 7. novembrī un ilgs 144 stundas pēc kārtas: sinoptiķi paziņojuši, kas tas būs

Tiešsaistes lietotāji ir izteikuši līdzjūtību Dr. Prijas ģimenei. “Bērns uzreiz pēc piedzimšanas palika bez mammas. Man vairs nav, ko teikt!”, “Cik netaisnīga ir šī pasaule! Prija bija skaista sieviete! Kāpēc Dievs viņu paņēma!!!”, “Lūgšana par viņas vecākiem un mazuli šajā laikā. Lai mūsu Kungs viņus stiprina un lai viņi pārvar lielo zaudējumu.”, “Ļoti skumjš notikums. Es saskāros ar tādu pašu problēmu dzemdību laikā: sirdsdarbības apstāšanos plaušu embolijas dēļ, kas notiek retos gadījumos. Parasto dzemdībās tas ir viens gadījums uz 50 000. Ģimenei tas ir ļoti sāpīgi. Izsaku līdzjūtību,” rakstīja interneta lietotāji!

Leave a Comment