Šīs zodiaka zīmes tiek uzskatītas par pašām ļaunākajām; pat dižā Vanga baidījās no viņām

Astroloģija ir noderīgs instruments, lai atklātu apkārtējo personību, kā arī mūsu pašu iekšējo darbību. Tas palīdz mums izprast mūsu labākās prasmes un īpašības, kā arī mūsu sliktākos ieradumus un nepatīkamās tieksmes.

Kuras tiek uzskatītas par ļaunākajām zodiaka zīmes?

Mežāzis

Mežāži, kurus pārvalda aukstais Saturns, pēc savas dabas ir visnopietnākā un bezkaislīgākā zīme. Viņiem piemīt nopietns un atklāts veids, kā komunicēt, un viņi neskaidro lietas, lai aizsargātu savu ego, kā to ir pieraduši darīt vairums cilvēku.

Laiku pa laikam viņi var palikt atturīgi un auksti pret jums, un šķietami bez jebkāda iemesla. Un, tā kā viņi patiesībā spēj būt jauki, vēl jo vairāk sāp, ja vienu brīdi viņi ir laipni, bet nākamajā pēkšņi kļūst auksti. Šī aukstā un karstā uzvedība tikai pasliktina situāciju.

Lielākoties viņi vairāk rūpējas par savu karjeru vai sociālo izskatu nekā par jūsu jūtām. Viņi ir mērķtiecīgi un var būt nežēlīgi, cenšoties pacelties uz augšu. Daudzi Mežāži nežēlīgi izstumj kaut sev svarīgu cilvēku no sava ceļa, ne mirkli nedomājot par to.

 

Skorpions

Ak, Skorpions. Viena no lielākajām zīmēm, ko cilvēki mīl ienīst. Un nav grūti saprast, kāpēc.

Baumas ir patiesas: šī mīklainā zīme var būt ļaunākā un atriebīgākā zodiakā. Skorpions ir emocionāla, ūdens vadīta zīme ar introvertām tieksmēm.

Skorpionam ir dubulta planētu valdīšana (Plutons un Marss), un šī kombinācija piešķir tiem visnežēlīgāko un brutālāko intensitāti zodiakā. Viņiem bieži vien aiz atturīgās personības slēpjas patiesi ļauni nodomi.

Lasi vēl: Spoguļdatums 23.09.2023. Ko darīt, lai nekaitētu sev un savai ģimenei šajā maģiskajā dienā?

Lai gan viņi var būt pilni sarkasma, nežēlības un augstprātības, viņi nav ļaundarīgāko zodiaka locekļu saraksta augšgalā, jo viņu līdzjūtīgā un jūtīgā daba bieži vien aizēno dabu. Skorpions ir pilns pārsteigumu. Taču, ja jūs pārkāpsiet Skorpiona likumus vai nodosiet viņus, esiet uzmanīgi.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Leave a Comment