Šīs zodiaka zīmes tiek uzskatītas par pašām ļaunākajām; pat dižā Vanga baidījās no viņām

Auns

Auna dedzīgās, impulsīvās dusmas un tieksme izteikt aizvainojošas piezīmes to ierindo trešajā vietā zodiaka ļaunāko zīmju sarakstā.

Tāpat kā Skorpionu, arī Aunu pārvalda Marss, kara planēta. Auns var būt nepacietīgs, agresīvs un spītīgs. Taču Aunam nav tādas atturīgas un intriģējošas dabas kā Skorpionam.

Viņi bieži izjūt nepārvaramu vēlmi paust savas jūtas. Lai gan var būt noderīgi nekavēties un gaidīt, kad situācija uzsprāgs vēlāk, viņu agresivitāte un intensitāte var būt patiesi biedējoša.

Viņiem patiešām ir grūti kontrolēt savas visnepārprotamākās emocijas, īpaši agresīvās. Pavadiet dažas minūtes kopā ar Auniem, un jūs sapratīsiet, kāpēc visi viņus dēvē par ļauniem. Viņi neko neslēpj.

 

Lasi vēl: 43 gadu vecumā no smagas slimības mirusi dziedātāja un aktrise: ”Viņa cīnījās ilgi, un beidzot viņa ir atradusi mieru”

Strēlnieks

Strēlnieki šajā sarakstā ir “tumšie zirdziņi”. Galu galā viņus pārvalda Jupiters – optimisma un ekspansijas zīme.

Jā, Strēlnieki mēdz būt jauki cilvēki (vismaz tad, kad viņi tādi vēlas būt), taču viņiem ir arī pietiekami liela ēnas puse, lai iekļautu viņus šajā ļaunāko sarakstā.

Strēlnieki ir pārāk norūpējušies par to, lai viņu iekšējā pasaule būtu pēc iespējas bezkonflikta, lai patiesi rūpētos par citu cilvēku emocijām. Viņu koncentrēšanās uz “tikai labu garastāvokli” var šķist augstprātīga, taču šāda attieksme liek viņiem rīkoties vieglprātīgi, kad runa ir par citu cilvēku jūtīgumu.

Šajā jomā viņi ir arī nedaudz liekulīgi, jo viņiem patīk sludināt un dominēt pār citiem sarunās. Viņiem tā ir laba attieksme, taču citi to var uztvert citādi.

Leave a Comment