Šis vīrietis apgalvo, ka saņēmis 12 potes pret Covid-19 un lūk, kas notika

Indietis Brahmdeo Mandāla ir tik ļoti sajūsmināts par Covid-19 vakcīnu reakciju uz savu ķermeni, ka, kā pats apgalvo, saņēmis jau 12 koronavīrusa vakcīnas devas.

Mandāla kungs, 85 gadus vecs pensionēts pastnieks no Bihāras štata Indijas ziemeļos, labprāt dalās ar savu potēšanās pieredzi.

Pirmo devu viņš esot saņēmis 13. februārī vietējā klīnikā, un kopš tā laika viņš nav apstājies. Katras potes datumu un vietu viņš ierakstījis kabatas piezīmju grāmatiņā. Viņa devītā pote bijusi 24. septembrī pulksten 12.32. slimnīcā Kalašānā, Madhepuras apgabalā. “Es jutu, ka tas palīdz manai vispārējai veselībai. Manas muguras sāpes ir mazinājušās, vispārējais vājums un apetīte uzlabojās,” viņš teica telefona intervijā ar “The New York Times”.

Lasi vēl: Lūk, cik desmit ballu skalā Latvijas uzņēmēji vērtē Kariņa darbu! Esmu šokā!

“Es vienmēr meklēju un devos uz jaunu vakcīnu centru, lai neviens mani neatpazītu” sacīja Mandāls. Ārsts Amarendra Narajans Šahi, galvenais medicīnas darbinieks Madhepurā, teica, ka ir runājis ar Mandāla kungu, kurš viņam bija pastāstījis par centieniem iegūt vairāk devu, jo uzskata, ka tas izārstē viņa kaites, no kurām daudzas viņa vecumā bija dabiskas.

Lūk, ko ārsts par šo visu saka un kas viņu sajūsmina – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment