Šīs mantas bloķē naudas enerģētiku jūsu mājās, bet diemžēl gandrīz visiem šīs lietas atrodas telpās

Nabadzību veicina ne vien neveiksmīgu apstākļu sakritība, bet arī visparastākās un ierastās mantas, kas glabājās mūsu mājās. Atbrīvojaties no visa, kas atgrūž naudu, lai jūsu dzīvē vairs nebūtu vietas neveiksmēm.

Kopš senseniem laikiem mājas enerģētikai tika veltīta īpaša uzmanība, jo tieši tā nosaka cilvēku dzīves kvalitāti. No apkārtējās vides ir atkarīgs ne vien mūsu garastāvoklis, bet arī mūsu finansiālā labklājība.

Eksperti zina teikt, ka daži priekšmeti tieši bloķē naudas plūsmas. Atbrīvojoties no mantām ar negatīvo enerģētiku, jūs atbrīvosieties arī no finansiālām grūtībām.

Tukšām pudelēm piemīt nabadzības enerģētika, it īpaši, ja tās tiek atstātas stāvēt uz galda.. Tas ir tukšuma simbols, no kura vajag nekavējoties atbrīvoties. Pudeles, kas pilda dekoratīvo vāžu funkciju arī nedrīkst stāvēt tukšas. Tajās noteikti ir kaut kas jāieliek, savādāk naudas plūsmas aiztecēs prom no mājām.

Sakaltusi vai sapelējusi maize arī nes zaudējumus un nabadzību. Visos laikos maize tika turēta īpašā godā, tāpēc mājās vienmēr ir jābūt svaigiem maizes izstrādājumiem. Finanšu labklājības enerģētika izvairās no mājām, kur nevīžīgie saimnieki neuzmana galveno pārtikas produktu.

Derētu izmest arī sakaltušos ziedus. Novīstot tie savāc visu pozitīvo enerģētiku, tādējādi liedzot mājas iemītniekiem laimi un uzplaukumu. Puķu vāzē iestāvējies ūdens arī aizver ceļu naudas plūsmām un neļauj labi nopelnīt, pat strādājot ļoti prestižajā darbavietā.

Saplēsti trauki arī ir viena no nabadzības pazīmēm, no kuras vajadzētu atbrīvoties. Turklāt šādi trauki ir bīstami veselībai, tie pievelk iznīcības un nabadzības enerģētiku.

Vecas mēbeles, kuras jums ir žēl izmest, arī var bloķēt naudas enerģētiku. Mantas, kuras neviens vairs neizmanto, nedrīkst piegružot telpas, lai netraucētu pozitīvās enerģētikas pieplūdumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment