Šis horoskops ir daudz interesantāks par citiem: tas ne vien pareģo, tas nosaka jūsu likteni

Parasti horoskopi spēj vienīgi pastāstīt par jūsu raksturu un ar dažādu ticamības pakāpi pareģo jūsu likteni. Taču šīs ir daudz interesantāks – tas ne vien pareģo, tas nosaka jūsu likteni.

Ja vien jūs mēģināsiet to ignorēt, jau sākot ar rītdienu jūs sāks vajāt neveiksmes! Darāt to, ka tas liek – un jūsu dzīvē viss būs lieliski!

Ūdensvīrs (20.janvāris – 18.februāris) – dara to ūdenī

Uzticams. Pievilcīgs. Lieliski skūpstās. Savdabīgs. Izvēlas veidot nopietnas, ilgstošas attiecības. Centīgs Cīnās par saviem projektiem.

Lai ko arī nedarīt – ir lepns par sevi. Nevīžīgs un neorganizēts. Lēnīgs. Ja vien neguļ – ir arī lielisks mīļākais. Ekstremāls domātājs. Parasti savus mājdzīvniekus mīl vairāk nekā savus ģimenes locekļus.

Var ļoti kaitināt citus ar saviem centiem paskaidrot vai izstāstīt kādu stāstu. Neparedzams. Un noteikti pārspēs jūsu cerības.

Nav nekāds cīnītājs, taču var arī nokautēt.

Jūs sagaida 2 neveiksmju pilni gadi, ja Vien jūs paiesiet garām šim stāstam un divi gadi neticamas veiksmes, ja padalīsieties ar draugiem!!!

Zivis (19.februāris – 20.marts) – lielisks partneris kopdzīvei

Labsirdīgi un gādīgi cilvēki. Gudri. Patīk būt uzmanības centrā.

Ļoti organizētas. Ļoti pievilcīgas pretējam dzimumam. Patīk, lai viņu vārds vienmēr ir pēdējais. Viņas ir viegli atrast, bet tikpat viegli arī pazaudēt. Lieliski un kaislīgi mīlnieki.

Ar viņām ir jautri. Reizēm Zivis ir pārāk paļāvīgas, viņas ir viegli aizvainot. Viņas ir ļoti gādīgas. Vienmēr cenšas rīkoties pareizi un tādēļ bieži dabū ciest. Reizēm viņas pārāk ātri pieķeras citiem. Ļoti dīvainas, jautras un mīļas. Lieliski draugi citiem, tomēr pašām derētu būt uzmanīgākām draugu izvēlē.

Jūs sagaida 5 neveiksmju gadi, ja jūs ignorēsiet šo rakstu, un trīs neticamas veiksmes gadi, ja padalīsieties ar draugiem!
Auns (21.marts – 19.aprīlis) – agresīvais tips

Komunikabls. Pievilcīgs. Spontāns. Ar viņu joki mazi. Amizants. Lieliski skūpstās. Apburošs.

Viņam ir ļoti svarīgas attiecības un ģimene. Kā zināms, Auni ir ļoti dāsni un cēlsirdīgi.

Aizraujošs. Skaļš. Viņam vienmēr ir jābūt taisnībai. Aizstāvot savu viedokli, auns ir gatavs strīdēties stundām ilgi.

Auni ir vieni no lieliskākajiem cilvēkiem.

Jūs gaida 16 neveiksmes gadi, ja ignorēsiet šo rakstu, un 1 neticamas veiksmes gadi, ja dalīsieties ar draugiem.

Vērsis (20.aprīlis – 20.maijs) – klaidonis

Agresīvs. Izvēlas ilgstošas attiecības. Patīk nolikt citus pie vietas. Neatkārtojams. Ir gatavs cīnīties par saviem sapņiem.

Laiku pa laikam var kļūt aizkaitināts, taču viņam patīk uzmanība. Ārkārtīgi draudzīgs. Viņam patīk palīdzēt citiem cilvēkiem. Labi skūpstās.

Laba personība. Stūrgalvīgs. Gādīgs cilvēks.

Vērši var būt egoistiski, un ja viņi kaut ko patiesi vēlas – darīs visu, lai to iegūtu. Vēršiem ļoti patīk pagulēt, un viņi mēdz palaisties slinkumā. Taču ar viņiem joki mazi.

Vērši ir paši pievilcīgākie cilvēki uz Zemes.

Jūs sagaida 15 neveiksmju gadi, ja ignorēsiet šo rakstu, un 16. neiedomājamās veiksmes gadi, ja padalīsieties ar draugiem.

Dvīņi (21.maijs –  20.jūnijs) – vienkārši – dvīņi

Mīļi. Viņu mīlestība ir īpaša. Viņi ir labi klausītāji. Viegli jauc cilvēkiem prātus. Dvīņi ir mīļākie, nevis cīnītāji, taču vienalga spēj dot pretī.

Dvīņi nekad un nevienam neļaus sevi apmānīt. Dvīņiem ļoti patīk pamācīt citus, stāstot, kas viņiem jādara.

Ļoti viegli aizvainojami. Viegli pazaudē mantas, aizmāršīgi. Dvīņi mēdz būt sarkastiski, bērnišķīgi un reizēm ārkārtīgi ziņkārīgi. Uzticami. Vienmēr laimīgi.

Ļoti skaļi. Runātīgi. Komunikabli. Prot piedot. Patīk pavedināt. Apveltīti ar skaistu smaidu. Dāsni. Spēcīgi. Neatvairojami.

Jūs gaida 9 neveiksmju gadi, ja ignorēsiet šo rakstu un 9 neticamas veiksmes gadi, ja dalīsieties ar draugiem.

Vēzis (21.jūnijs – 22.jūlijs) – skaistums

Skūpstās labāk par citiem. Ļoti pievilcīgi. Nekas nespēj līdzināties Vēža mīlestībai.

Ļoti romantiski. Vieni no pašiem gādīgākajiem cilvēkiem, kurus Jūs vispār bijāt redzējuši. Radoša personība, vairums no viņiem kļūst par māksliniekiem un trakajiem, šī vārda labākajā nozīmē.

Viņi ir pilnveidojuši seksu un visai bieži ar to nodarbojas. Ārkārtīgi nekonsekventi. Dīvainīši ar lielo burtu. ļoti jautri un parasti arī kompānijas dvēseles. Vēži ņems jūs savā paspārnē un savā sirdī, kur jūs paliksiet uz mūžu.

Vēži mīlējās ar īpašu kaisli un degsmi. Ir spontāni. Nav cīnītāji, taču prot lieliski pastāvēt par sevi. Viņi ir tie, uz kuriem var paļauties.

Jūs gaida 12 neveiksmju gadi, ja jūs ignorēsiet šo rakstu, un 7 neticamas veiksmes gadi, ja dalīsieties ar draugiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment