Šīs dāvanas var sagraut tavu dzīvi! Nekādā gadījumā nepieņem tās un nedāvini citiem!

Šajā rakstā uzzināsi, kādas dāvanas var piesaistīt lielu neveiksmi, un tās ir ne tikai baltas čībiņas vai asi naži, bet arī daudzas citas lietas, kam piemīt tumsas spēks. Tātad – kādas dāvanas nedrīkst pasniegt un pieņemt? 

 

Rokas pulkstenis

Austrumzemēs valda pārliecība, ka dāvanā pasniegts pulkstenis nozīmē ielūgumu uz aizsauli, bet Eiropā daudzi tic, ka šāda velte noved pie šķiršanās. Tiek uzskatīts, ka cilvēka dzīve vai attiecības ilgst tieši tik ilgi, cik ilgi darbosies dāvinātais pulkstenis.

 

Asi priekšmeti

Nedrīkst arī dāvināt zobenus un rapierus – pretējā gadījumā tas noteikti nesīs nāvi tam, kurš saņem šādu dāvanu. Tāpat nedrīkst kā velti pasniegt adatas, saspraužamās adatas, brošas un citus priekšmetus, kam ir adata.

 

Putnu figūriņas

Nav ieteicams dāvināt putnu figūriņas, kā arī izbāztus putnus. Tas ir tāpēc, ka šie lidoņi ir informācijas nesēji, un tu nekad neuzzināsi, kāda veida informāciju satur šis priekšmets. Es pat neiesaku iegādāties putnu figūriņas, lai tās turētu mājoklī.

 

Dāvanas pirms mazuļa piedzimšanas

Pirms dāvanas pasniegšanas vienmēr sagaidi, kamēr mazulis nāks pasaulē. Ja ignorēsi šo padomu, tas var radīt problēmas gan mātei, gan viņas bērniņam.

 

Lasi vēl: Diemžēl šīm 3 zodiaka zīmēm decembrī nāksies saskarties ar problēmām un stiprām emocionālajām sāpēm

Baltas čības

Nekad nedāvini citiem baltas čības, jo šāda dāvana nesīs slimības un nedienas. Ja rīkosies pretēji, cilvēks, kam dāvāsi baltas čības, drīz vien aizies mūžībā. Arī viesnīcās nedrīkst pieņemt dāvanā baltas čības. Nēsā tās, kamēr dzīvo viesnīcā, bet pēc tam izmet.

 

Leave a Comment