Šīs 3 zvaigžņu zīmes uzsāks jaunas attiecības 2024. gada augustā un tās beigsies ar laulībām

Lauva

Tagad vientulība šķiet smaga nasta. Viena no jūsu dziļākajām bailēm ir palikt bez partnera, pat ja jūs to nekad atklāti neatzīsiet.

Jūs uzplaukāt, kad jūs ieskauj cilvēki, kas liek jums justies mīlētam un svarīgam. Attiecības ir tava komforta zona, un jo īpaši šajā mēnesī tu plauksi draugu, ģimenes un romantiska partnera sabiedrībā.

Protams, jūs uzsākat jaunas attiecības, tiklīdz tās beidzas. Nevainojiet sevi; tā ir tikai daļa no tā, kas tu esi. Tuvākajās nedēļās domas par palikšanu vienatnē tevi neuzrunās.

Jūs esat veidojis savu dzīvi tā, lai vienmēr būtu kāds, ar kuru sazināties, neatkarīgi no tā, vai tas ir attiecību vai traucēklis.

Tomēr ir daļa no jums, kas nav patiesi apmierināta. Būt vienam piedāvā brīvību izpētīt un klīst, taču jūs joprojām ienīstat katru minūti.

Jums ir jāsaskaras ar realitāti, ka būt vienam nav tik biedējoši, kā jūs iedomājaties. Pieņemiet to, jo jūs esat pārsteidzošs tāds, kāds esat. Izmēģiniet to – tas nav tik slikti, kā jūs domājāt.

Mēs visi zinām, ka jums patīk lietas būt interesantas, taču jūs varat to darīt, kad esat viens. Esiet atvērts idejai un aptveriet savu iekšējo rotaļīgumu.

Lasi vēl: Jūrā pazudušā ūdens motociklista māsa dalās ar sirdi plosošu ziņu un sagrauj cerību, ka viņš ir dzīvs

Ja joprojām meklējat īsto cilvēku, uzticieties savam dabiskajam šarmam, lai piesaistītu cilvēkus. Drīzumā jūs varat satikt pielūdzēju, kurš jums patiešām ir piemērots! Izspēlējiet savas kārtis pareizi un veltiet laiku.

Tavs mīlas stāsts no 2024. gada 29. jūlija līdz 4. augustam liecina, ka šis periods var nest interesantas tikšanās. Esiet atvērts un ļaujiet savai spilgtai personībai mirdzēt!

 

Leave a Comment